Zo gaan we om met klachten en suggesties

We lezen elke klacht of suggestie

Lezen jullie echt elke reactie? Jazeker, en dit is wat we er vervolgens mee doen:

  • We reageren, als u dit wilt, binnen drie werkdagen.
  • Onze medewerkers gaan echt in op úw klacht of suggestie, we maken geen gebruik van standaard antwoorden. 
  • De klachten en suggesties worden doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Vanzelfsprekend is het doel hiervan dat we klachten hierdoor voorkomen in de toekomst. 

Benieuwd wat we achter de schermen nog meer doen als u een klacht of suggestie doorgeeft? Lees meer hierover in onze blog: We laten uw waardevolle feedback niet in een zwart gat verdwijnen: vier beloftes. 

Wat is uw klacht of suggestie?

Dit zijn we aan het verbeteren op basis van klantfeedback:

Persoonsgegevens
We gaan bij persoonsidentificaties duidelijker maken welke persoonsgegevens er worden vastgelegd namens onze opdrachtgevers. We laten straks een voorbeeld zien van het dossier dat we naar onze opdrachtgevers versturen. 

Telefoonsysteem 
De kwaliteit van de huidige leverancier voldoet niet, we hebben te veel klachten gekregen van klanten waarbij de verbinding ineens werd verbroken. We zijn druk bezig met de selectie van een nieuwe leverancier waarbij kwaliteit het belangrijkste criterium is.

Instructiefilms
In de huidige instructiefilms op mijnafspraak.nl wordt nog de oude tablet gebruikt. Zodra Corona het toelaat gaan we weer onze eigen filmstudio in.

Chat
De afgelopen maanden zijn we druk bezig met het trainen van onze nieuwe digitale collega Max.  Zo hebben klanten straks de keuze of ze razendsnel een antwoord hebben (met een kleine foutmarge) of iets langer willen wachten op de menselijke collega’s van Max. 

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag