Identificatie & documenten

Persoonsidentificatie op locatie

Foto van een medewerker van AMP Groep die de identiteit van een klant aan de hand van een paspoort, aan de voordeur controleert voor een financiële instelling of om vertrouwelijke documenten te bezorgen.

Even kennismaken!

Met ruim 450 medewerkers zetten we ons dagelijks in om het leven van patiënten, klanten en particulieren makkelijker te maken. Dit doen we door persoonsidentificaties op locatie uit te voeren namens o.a. financiële instellingen, eHerkenning aanbieders en
serviceproviders van PKIoverheid certificaten.

Hoe wij te werk gaan

01

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest zelf waar, wanneer én op welk moment wij langskomen voor de identificatie. Komt de afspraak toch niet uit? Wijzigen kan tot 21:00 uur in de avond vóór de dag van levering en is net zo eenvoudig als het maken van een afspraak!

Zelf vooraf datum selecteren voor bezorging van medicijnen door AMP Groep.

02

Tijdvak van 2 uur

Om 22:00 uur op de avond vóór de afspraak ontvangt de klant via e-mail een tijdvak van 2 uur waarin we langskomen. Daarnaast kan de klant ervoor kiezen om een reminder per sms te ontvangen om 08:00 uur op de dag van levering.

Tijdvak van twee uur waarin de bezorger van AMP Groep langskomt.

03

Vooraf kennismaken

Op mijnafspraak.nl ziet de klant wie er langskomt. De pasfoto van onze medewerker is vanaf 08:00 uur zichtbaar en met de unieke code kan de klant eenvoudig zelf aan de deur controleren of de medewerker is wie hij/zij zegt. Zo weet de klant zeker dat het goed zit.

Unieke code om de bezorger van AMP Groep te verifiëren is beschikbaar op mijnafspraak.nl

04

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, sturen we de klant een e-mail met de geschatte aankomsttijd. Op mijnafspraak.nl kan de aankomsttijd zelfs live gevolgd worden: onze aftelklok is tot op de minuut nauwkeurig!

Track & trace van live locatie om te zien hoelang het nog duurt voor de bezorger van AMP Groep aanbelt.

05

Uitleg over de identificatie

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) waarin we stap voor stap uitleggen hoe de identificatie in zijn werk gaat. Zo zorgen we ervoor dat de klant niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid is.

Video met uitleg over de bezorging van medicijnen door AMP Groep.

06

Alles naar wens?

Na de identificatie sturen we een korte enquête waarin we vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie en reageren altijd persoonlijk. Zo kunnen we onze service continu blijven verbeteren. Nieuwsgierig? Ook u kunt het resultaat dagelijks inzien!

Mogelijkheid om feedback te geven na de bezorging van de medicijnen.

De voordelen van onze werkwijze

Felblauw rechthoekig icoon van een abstract paspoort om identificatiediensten te verduidelijken.
Digitale controle ID-bewijs

We gebruiken speciale tablets waarmee medewerkers de echtheid van identiteitsbewijzen controleren. Deze technologie wordt ook gebruikt door diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

Blauw icoon van een tablet en een smartphone
Digitaal ondertekenen

Een digitaal formulier of contract laten ondertekenen aan de deur is geen enkel probleem. Zo wordt de gegevenscontrole volledig afgestemd op uw business rules en voeren we bij wijzigingen zelfs realtime controles uit in uw backoffice. 

Aan de juiste persoon

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (tactische profilering) en het controleren van fysieke kenmerken (technische profilering). Zo dragen we bij aan het voorkomen van look-alike fraude.

Hoge conversie

Ons hoge succespercentage van 99% scheelt niet alleen een hoop frustratie, maar is ook nog eens extra duurzaam. Dankzij ruime keuze uit tijdvensters, variërend van uren tot dagdelen, rijden we namelijk zelden twee keer.

Blauw documenticoon met vinkje
Dossier direct beschikbaar

Direct na de identificatie ontvangt u het identificatiedossier bestaande uit de gevalideerde data en de gegevens die u nodig heeft. Uiteraard altijd in lijn met de geldende wet- en regelgeving.

Icoon van een blauw vinkje
Strenge wet- en regelgeving

Mede door onze certificering op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

PKI-overheid identificaties voor KPN

KPN is voor sommige consumenten misschien met name bekend van (mobile) telefonie, maar dat ‘label’ is allang nier meer afdoende. Zo levert KPN bijvoorbeeld ook diensten op het gebied van Public Key Infrastructure (PKI) voor de overheid. PKI-overheid certificaten worden bijvoorbeeld gebruikt door erkende beroepsgroepen zoals registeraccountants, notarissen en gerechtsdeurwaarders. 

KPN is voor sommige consumenten misschien met name bekend van (mobile) telefonie, maar dat ‘label’ is allang nier meer afdoende. Zo levert KPN bijvoorbeeld ook diensten op het gebied van Public Key Infrastructure (PKI) voor de overheid. PKI-overheid certificaten worden bijvoorbeeld gebruikt door erkende beroepsgroepen zoals registeraccountants, notarissen en gerechtsdeurwaarders. U kunt zich ongetwijfeld goed voorstellen dat het zaak is dat de verstrekking hiervan zorgvuldig plaatsvindt.
een glimlachende minister van binnenlandse zaken die het eerste reisdocument overhandigd.

Onze 6 beloftes

Van het planten van bomen tot het zelf ontwikkelen van de nieuwste koeloplossingen. Bij AMP Groep werkt iedereen, elke dag, met deze zes beloftes in het achterhoofd aan nog betere service.

Een open gevouwen doos waar een hartje boven zweeft, dient als link naar de belofte van AMP Groep over zorgvuldige omgang met producten en documenten

We gaan zorgvuldig met producten en documenten om

Door verschillende certificeringen waaronder ISO9001 en GDP is zorgvuldigheid gegarandeerd

Een schild met een vinkje in het midden, dient als link naar informatie over de veiligheid van de identificatiediensten van AMP Groep

Persoonsgegevens in veilige handen

Onze ISO 27001 en ETSI certificeringen dragen bij aan optimale bescherming van vertrouwelijke gegevens

Een icoon van geen grote nummer 9, dient als link naar informatie over de klantvriendelijkheid van AMP Groep

We zorgen voor enthousiaste klanten

We scoren een 9 op onze dienstverlening op basis van meer dan 2 miljoen reacties

Een gloeiend lampje, dient als link naar informatie over de innovaties binnen AMP Groep

Altijd de laatste technologie

Van live temperatuur monitoring tot echtheidscontrolesoftware, we gebruiken het allemaal

Icoon van twee groene blaadjes, dient als link om naar een pagina om het duurzame karakter van AMP Groep te verduidelijken.

We ondernemen groen

We werken hard om in 2030 100% emissieloos te bezorgen met vrachtwagens én bestelauto's

Icoon van 3 naast elkaar staande figuren, dient als link naar informatie over het maatschappelijk verantwoorde karakter van AMP Groep

Oog voor de maatschappij

We steunen instanties zoals Villa Pardoes via sponsoring én door zelf de mouwen op te stropen

AMP Groep werkt volgens de richtlijnen van deze certificeringen

BSI, ISO 9001, kwaliteit CERTIFIED
BSI, ISO/IEC 27001, informatiebeveiliging, CERTIFIED
GDP, SGS
BSI, ETSI EN 319 411-1, Public Key, Certificates, CERTIFIED
BSI, ETSI EN 319 411-2 , Qualified Certificates, CERTIFIED
GDP, SGS

Goed om te weten

Zorgvuldigheid en continuïteit staan centraal in onze processen. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere fysieke locaties. En ook onze systemen en servers zijn dubbel uitgevoerd.

Lees wat onze klanten zeggen

logo van de ABN Amro bank

Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Logo van KPN

KPN werkt graag samen met AMP Groep voor Public Key Infrastructure (PKI) voor de overheid.

Logo van Magnit

De samenwerking met AMP Groep maakt het mogelijk om controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te ...

Logo van Bigbank

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep.

Logo van Savedo

“AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie van Savedo”

Logo van BK

Het is voor AMP Groep vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is.

asn bank in kleine grijze letters op een neutrale achtergrond met in het midden de beeltenis van een abstracte rode vos.

“Samen met AMP Groep kunnen we invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties”

Logo van ICS

“Als u klant wordt of bent kan het zijn dat wij u vragen om u te identificeren. Om het u zo makkelijk mogelijk te ...

Logo van QuoVadis

AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie van Savedo.

Logo van Z Login

Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid.

Logo van Reconi

Reconi is zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.
Vorige klant Vorige klant
Volgende klant Volgende klant

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?