Medisch

Bezorging van medicijnen en hulpmiddelen direct aan patiënten

Afbeelding van AMP Groep bezorger die aan de voordeur medicijnen overhandigd aan de patiënt.

Even kennismaken!

Met ruim 450 medewerkers zetten we ons dagelijks in om het leven van patiënten, klanten en particulieren makkelijker te maken. Dit doen we door geconditioneerde medicijnen (van -22 tot +25 °C) met extra zorgvuldigheid te bezorgen namens o.a. groothandels, ziekenhuizen, poliklinische apotheken en bereidingsapotheken.

Hoe wij te werk gaan

01

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest zelf waar, wanneer én op welk moment de bezorger langskomt. Komt de afspraak toch niet uit? Wijzigen kan tot 21:00 uur in de avond vóór de dag van levering en is net zo eenvoudig als het maken van een afspraak!

Zelf vooraf datum selecteren voor bezorging van medicijnen door AMP Groep.

02

Tijdvak van 2 uur

Om 22:00 uur op de avond vóór levering ontvangt de klant via e-mail een tijdvak van 2 uur waarin we langskomen. Daarnaast kan de klant ervoor kiezen om een reminder per sms te ontvangen om 08:00 uur op de dag van levering.

Tijdvak van twee uur waarin de bezorger van AMP Groep langskomt.

03

Vooraf kennismaken

Op mijnafspraak.nl ziet de klant wie er langskomt. De pasfoto van onze medewerker is vanaf 08:00 uur zichtbaar en met de unieke code kan de klant eenvoudig zelf aan de deur controleren of de medewerker is wie hij/zij zegt. Zo weet de klant zeker dat het goed zit.

Unieke code om de bezorger van AMP Groep te verifiëren is beschikbaar op mijnafspraak.nl

04

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, sturen we de klant een e-mail met de geschatte aankomsttijd. Op mijnafspraak.nl kan de aankomsttijd zelfs live gevolgd worden: onze aftelklok is tot op de minuut nauwkeurig!

Track & trace van live locatie om te zien hoelang het nog duurt voor de bezorger van AMP Groep aanbelt.

05

Duidelijke uitleg over de bezorging

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) waarin we stap voor stap uitleggen hoe de bezorging in zijn werk gaat. Zo zorgen we ervoor dat de klant niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid is.

Video met uitleg over de bezorging van medicijnen door AMP Groep.

06

Alles naar wens?

Na de bezorging sturen we een korte enquête waarin we vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie en reageren altijd persoonlijk. Zo kunnen we onze service continu blijven verbeteren. Nieuwsgierig? U kunt het resultaat dagelijks inzien!

Mogelijkheid om feedback te geven na de bezorging van de medicijnen.

De voordelen van onze werkwijze

Icoon met de afkorting die gebruikt wordt voor 'graden Celsius'
Van -22 tot +25 graden

Door onze innovatieve koeloplossingen worden medicijnen gegarandeerd onder de juiste condities bezorgd. Zo bieden we gevalideerde oplossingen voor ambient transport (15 tot 25 °C), koel- (2 tot 8 °C) en vrieszendingen (–22 tot –18 °C).

Blauw temperatuurmeter icoon met een vinkje
Actieve temperatuurbewaking

Iedere zending wordt actief gemonitord volgens GDP-richtlijnen. Dit betekent dat we de temperatuur van de medicijnen bewaken vanaf het moment van ophalen tot het moment van leveren. Dankzij onze rapportage heeft u hier altijd inzicht in.

Hoog afleverpercentage

Ons hoge afleverpercentage van 99% scheelt niet alleen een hoop frustratie, maar is ook nog eens extra duurzaam. Dankzij ruime keuze uit tijdvensters, variërend van uren tot dagdelen, rijden we namelijk zelden twee keer.

Over de drempel

Zwaardere producten direct neerzetten in de woonkamer? Of de medicatie in de koelkast zetten? Geen probleem. Bij medische instellingen bezorgen we zelfs tot op de afdeling of direct tot in de kamer van de patiënt. Altijd gegarandeerd onder de juiste condities.

Icoon van een abstract blauw huisje
Alles onder één dak

AMP groep heeft een uitgebreid landelijk ‘next day’ netwerk, maar levert ook premium ‘same day’ diensten op afspraak of met spoed. Daarnaast bevoorraden we iedere nacht honderden apotheken: van direct in de koelkast tot het vullen van sorteerrobots. 

Landelijk netwerk

Persoonlijke aandacht voor de klant en toch de schaalgrootte om in elke straat van Nederland én in delen van Duitsland en België te bezorgen. Samen met onze ruim 450 medewerkers maken we het mogelijk.

Hoe Albert Schweitzer Ziekenhuis
met AMP Groep inzet op de toekomst

Een van de uitdagingen voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis is de veranderende zorg. “Landelijk kunnen opereren is noodzakelijk, vooral omdat zorg aan huis steeds belangrijker wordt.” AMP Groep helpt door de medicatie voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis te bezorgen.

Een van de uitdagingen voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis is de veranderende zorg. “Landelijk kunnen opereren is noodzakelijk, vooral omdat zorg aan huis steeds belangrijker wordt.” AMP Groep helpt door de medicatie voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis te bezorgen.

een lachende vrouw die staat voor een ingang van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

Onze 6 beloftes

Van het planten van bomen tot het zelf ontwikkelen van de nieuwste koeloplossingen. Bij AMP Groep werkt iedereen, elke dag, met deze zes beloftes in het achterhoofd aan nog betere service.

Een open gevouwen doos waar een hartje boven zweeft, dient als link naar de belofte van AMP Groep over zorgvuldige omgang met producten en documenten

We gaan zorgvuldig met producten en documenten om

Door verschillende certificeringen waaronder ISO9001 en GDP is zorgvuldigheid gegarandeerd

Een schild met een vinkje in het midden, dient als link naar informatie over de veiligheid van de identificatiediensten van AMP Groep

Persoonsgegevens in veilige handen

Onze ISO 27001 en ETSI certificeringen dragen bij aan optimale bescherming van vertrouwelijke gegevens

Een icoon van geen grote nummer 9, dient als link naar informatie over de klantvriendelijkheid van AMP Groep

We zorgen voor enthousiaste klanten

We scoren een 9 op onze dienstverlening op basis van meer dan 2 miljoen reacties

Een gloeiend lampje, dient als link naar informatie over de innovaties binnen AMP Groep

Altijd de laatste technologie

Van live temperatuur monitoring tot echtheidscontrolesoftware, we gebruiken het allemaal

Icoon van twee groene blaadjes, dient als link om naar een pagina om het duurzame karakter van AMP Groep te verduidelijken.

We ondernemen groen

We werken hard om in 2030 100% emissieloos te bezorgen met vrachtwagens én bestelauto's

Icoon van 3 naast elkaar staande figuren, dient als link naar informatie over het maatschappelijk verantwoorde karakter van AMP Groep

Oog voor de maatschappij

We steunen instanties zoals Villa Pardoes via sponsoring én door zelf de mouwen op te stropen

AMP Groep werkt volgens de richtlijnen van deze certificeringen

BSI, ISO 9001, kwaliteit CERTIFIED
BSI, ISO/IEC 27001, informatiebeveiliging, CERTIFIED
GDP, SGS
BSI, ETSI EN 319 411-1, Public Key, Certificates, CERTIFIED
BSI, ETSI EN 319 411-2 , Qualified Certificates, CERTIFIED
GDP, SGS

Goed om te weten

Zorgvuldigheid en continuïteit staan centraal in onze processen. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere fysieke locaties. En ook onze systemen en servers zijn dubbel uitgevoerd.

Lees wat onze klanten zeggen

+ Apotheek in lichtblauwe hoofdletters, met daaronder Albert Schweitzer in paarse letters en het woord 'ziekenhuis in oranje letters. Daarnaast een abstracte beeltenis van een persoon en een hart in dezelfde drie kleuren.

Met AMP Groep zetten we in op de toekomst. Nu kunnen onze patiënten en specialisten in alle uithoeken van Nederland vertrouwen op goede zorg.

logo van de ABN Amro bank

Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Logo Odido

Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie is ontstaan gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening.

Drie dikgedrukte vetgedrukte rode x-en met daarnaast in rode letters Gemeente Amsterdam.

AMP Groep is een betrouwbare en flexibele partner. Onze burgers geven de service een hoge waardering.

Logo van KPN

KPN werkt graag samen met AMP Groep voor Public Key Infrastructure (PKI) voor de overheid.
Vorige klant Vorige klant
Volgende klant Volgende klant

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?