Medisch

Bezorging van medicijnen en hulpmiddelen aan apotheken en instellingen

Afbeelding van AMP Groep bezorger die aan de voordeur medicijnen overhandigd aan de patiënt.

Even kennismaken!

Met ruim 450 medewerkers zet AMP Groep – voorheen Delta Logistiek – zich dagelijks in om het leven van patiënten, klanten en particulieren makkelijker te maken. Dit doen we door geconditioneerde medicijnen (van -22 tot +25 °C) met extra zorgvuldigheid te bezorgen namens o.a. groothandels, ziekenhuizen, poliklinische apotheken en bereidingsapotheken.

Hoe wij te werk gaan

01

Ophalen medicijnen

Wij halen de medicijnen bij u op en zorgen dat ze zorgvuldig verwerkt worden in ons depot. Hierbij maken we gebruik van scancontroles: dé manier om zeker te weten dat alles op de juiste plek is aangekomen.

Scancontrole tijdens het ophalen van de medicijnen door AMP Groep

02

Sorteren per route

In ons depot worden de medicijnen gesorteerd en gescand per route. Wordt er per ongeluk iets verkeerd geplaatst? Dan geeft het systeem direct een melding.

Alle medicatie wordt per route gesorteerd en gescand.

03

Levering op locatie

Onze medewerkers leveren waar u maar wilt: direct in de koelkast, op een onbemande locatie of in een sorteerrobot. Eventuele retouren nemen we direct mee terug.

Levering van geconditioneerde medicatie op locatie, tussen 2 en 8 graden Celsius.

04

Eindcontrole

Bij terugkomst op het depot vindt er een eindcontrole plaats om te garanderen dat alles volgens plan verlopen is. Zijn er bijzonderheden? Dan worden deze direct teruggekoppeld via een digitale overdracht.

Verzameling van bestellingen op depot waar eindcontrole van de medicatie plaatsvindt.

De voordelen van onze werkwijze

Icoon met de afkorting die gebruikt wordt voor 'graden Celsius'
Van -22 tot +25 graden

Door onze innovatieve koeloplossingen worden medicijnen gegarandeerd onder de juiste condities bezorgd. Zo bieden we gevalideerde oplossingen voor ambient transport (15 tot 25 °C), koel- (2 tot 8 °C) en vrieszendingen (–22 tot –18 °C).

Actieve temperatuurbewaking

Iedere zending wordt actief gemonitord zodat u de temperatuur van uw zending op elk moment en pér zending kunt inzien. Wilt u een rapportage ontvangen over een bepaalde periode? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk bij ons.

Icoon van een abstract blauw huisje
Alles onder één dak

AMP Groep bevoorraadt iedere nacht honderden apotheken én levert ook direct medicijnen aan de patiënt. Dit doen we via een uitgebreid landelijk ‘next day’ netwerk en via premium ‘same day’ diensten: op afspraak of met spoed. 

Extra service

Kratten ontstickeren zodat ze direct weer klaar zijn voor gebruik, retouren inscannen en meenemen of de emballage registreren: we helpen u ook graag met aanvullende diensten.

Landelijk netwerk

Persoonlijke aandacht voor de klant en toch de schaalgrootte om in elke straat van Nederland én in delen van Duitsland en België te bezorgen. Samen met onze ruim 450 medewerkers maken we het mogelijk.

Hoe Albert Schweitzer Ziekenhuis
met AMP Groep inzet op de toekomst

Een van de uitdagingen voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis is de veranderende zorg. “Landelijk kunnen opereren is noodzakelijk, vooral omdat zorg aan huis steeds belangrijker wordt.” AMP Groep helpt door de medicatie voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis te bezorgen.
Een van de uitdagingen voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis is de veranderende zorg. “Landelijk kunnen opereren is noodzakelijk, vooral omdat zorg aan huis steeds belangrijker wordt.” AMP Groep helpt door de medicatie voor de apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis te bezorgen.
een lachende vrouw die staat voor een ingang van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

Onze 6 beloftes

Van het planten van bomen tot het zelf ontwikkelen van de nieuwste koeloplossingen. Bij AMP Groep werkt iedereen, elke dag, met deze zes beloftes in het achterhoofd aan nog betere service.

Een open gevouwen doos waar een hartje boven zweeft, dient als link naar de belofte van AMP Groep over zorgvuldige omgang met producten en documenten

We gaan zorgvuldig met producten en documenten om

Door verschillende certificeringen waaronder ISO9001 en GDP is zorgvuldigheid gegarandeerd

Een schild met een vinkje in het midden, dient als link naar informatie over de veiligheid van de identificatiediensten van AMP Groep

Persoonsgegevens in veilige handen

Onze ISO 27001 en ETSI certificeringen dragen bij aan optimale bescherming van vertrouwelijke gegevens

Een icoon van geen grote nummer 9, dient als link naar informatie over de klantvriendelijkheid van AMP Groep

We zorgen voor enthousiaste klanten

We scoren een 9 op onze dienstverlening op basis van meer dan 2 miljoen reacties

Een gloeiend lampje, dient als link naar informatie over de innovaties binnen AMP Groep

Altijd de laatste technologie

Van live temperatuur monitoring tot echtheidscontrolesoftware, we gebruiken het allemaal

Icoon van twee groene blaadjes, dient als link om naar een pagina om het duurzame karakter van AMP Groep te verduidelijken.

We ondernemen groen

We werken hard om in 2030 100% emissieloos te bezorgen met vrachtwagens én bestelauto's

Icoon van 3 naast elkaar staande figuren, dient als link naar informatie over het maatschappelijk verantwoorde karakter van AMP Groep

Oog voor de maatschappij

We steunen instanties zoals Villa Pardoes via sponsoring én door zelf de mouwen op te stropen

AMP Groep werkt volgens de richtlijnen van deze certificeringen

BSI, ISO 9001, kwaliteit CERTIFIED
BSI, ISO/IEC 27001, informatiebeveiliging, CERTIFIED
GDP, SGS
BSI, ETSI EN 319 411-1, Public Key, Certificates, CERTIFIED
BSI, ETSI EN 319 411-2 , Qualified Certificates, CERTIFIED
GDP, SGS

Goed om te weten

Zorgvuldigheid en continuïteit staan centraal in onze processen. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere fysieke locaties. En ook onze systemen en servers zijn dubbel uitgevoerd.

Lees wat onze klanten zeggen

+ Apotheek in lichtblauwe hoofdletters, met daaronder Albert Schweitzer in paarse letters en het woord 'ziekenhuis in oranje letters. Daarnaast een abstracte beeltenis van een persoon en een hart in dezelfde drie kleuren.

Met AMP Groep zetten we in op de toekomst. Nu kunnen onze patiënten en specialisten in alle uithoeken van Nederland vertrouwen op goede zorg.

logo van de ABN Amro bank

Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Logo Odido

Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie is ontstaan gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening.

Drie dikgedrukte vetgedrukte rode x-en met daarnaast in rode letters Gemeente Amsterdam.

AMP Groep is een betrouwbare en flexibele partner. Onze burgers geven de service een hoge waardering.

Logo van KPN

KPN werkt graag samen met AMP Groep voor Public Key Infrastructure (PKI) voor de overheid.
Vorige klant Vorige klant
Volgende klant Volgende klant

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?