Vragen over uw afspraak of heeft u een zakelijk verzoek? We helpen u graag verder. 

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

U kunt alle informatie over uw afspraak vinden op Mijnafspraak.nl

Top 5 veelgestelde vragen

Het kan zijn dat onze e-mail (met als afzender mijnafspraak@ampgroep.com) in uw ‘ongewenste e-mail’ is terechtgekomen.

Ook is het mogelijk dat wij nog geen opdracht ontvangen van onze opdrachtgever. Soms duurt het even voordat een opdracht in het systemen van onze opdrachtgevers is verwerkt en bij ons aankomt.

Dit is niet mogelijk op de afspraakdatum. Er is van te voren een route gemaakt die rekening houdt met de specifieke tijdsvoorkeuren van klanten.

Als we zouden afwijken van dit schema, dan zouden we bij andere klanten niet tijdens het beloofde tijdvenster kunnen aankomen.

Het is wel mogelijk om op de dag vóór de afspraakdatum tot 21:00 uur uw afspraak te wijzigen.

Op het moment dat u de eerstvolgende klant bent op de route van onze medewerker, ontvangt u een bericht per e-mail. U kunt vanaf dat moment op mijnafspraak.nl de actuele geschatte aankomsttijd volgen.

Nee, voor onze medewerkers is het onderweg niet te doen om continu in de gaten te houden of er een klant bijvoorbeeld 15, 20 of 30 minuten van te voren moet worden gebeld. Dat zou bovendien niet wenselijk zijn voor de verkeersveiligheid.

U ontvangt daarentegen wel een (gratis) bericht als de bezorger naar úw adres onderweg is. Bovendien kunt u vanaf dat moment op mijnafspraak.nl de actuele geschatte aankomsttijd volgen.

In de eerste plaats realiseren we ons dat we een enorme verantwoordelijkheid hebben om zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Op ampgroep.nl/privacy staat beschreven wat we in de praktijk doen om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens in veilige handen blijven.

Om ervoor te zorgen dat AMP Groep aan de hoogste eisen voldoet, worden er jaarlijks controles uitgevoerd op onze processen, systemen en gebouwen door gespecialiseerde externe bureau’s. We hebben dan ook twee officiële certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI.

Daarnaast heeft AMP Groep voor de bezorging van medicijnen een GDP-vergunning. Controle op de naleving van de wet- en regelgeving hierop gebeurt door de Inspecteur van het Ministerie van Volksgezondheid. Bij deze inspectie is ook de beveiliging van persoonsgegevens een belangrijk onderdeel.

Contactformulier:

Heeft u interesse in onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dit formulier in. Binnen een dag neemt één van onze accountmanagers contact met u op. 

We zijn goed te bereiken

Openbaar vervoer:

  • Bus: Neem bus 48 richting Papendorp via Nieuwegein (5 min). Stap uit bij bushalte de Staart. Daarna 3 minuten lopen.
  • Auto: Ons adres is Pakketboot 57 in Houten. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein voor ons kantoor.

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

De Volkskrant