Hier mag u ons dag en nacht aan houden

Zorgvuldig met producten en documenten

Beschadigingen, verkeerd bezorgd, te warm/koud of persoonsgegevens kwijt. Zomaar een paar voorbeelden waar we zachts gezegd niet van houden. Het bezorgen van medicijnen en documenten en het uitvoeren van persoonsidentificaties vraagt om zorgvuldigheid. 

 

  • ISO 9001 gecertificeerd
Persoonsgegevens in veilige handen

De gevolgen van identiteitsfraude zijn vreselijk. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden wij dan ook niet ‘vervelend’. We vinden het niet meer dan terecht dat er op dit gebied strenge wetgeving is. En als het overigens ook maar even kan dan leggen we onszelf nog strengere normen op. 

  • ISO 27001 en ETSI gecertificeerd
We zorgen voor enthousiaste klanten

Wie bepaalt of een bedrijf klantvriendelijk is? Juist ja, de klant. Het mooie van internet is dat alles tegenwoordig transparant is. Zo ook wat klanten van de dienstverlening van bedrijven vinden. Voer gerust onze bedrijfsnaam eens in op bijvoorbeeld op Trustpilot.nl.

  • Een 9 op basis van 1 miljoen klantreacties
Altijd de laatste technologie

We zijn dol op technologie die het leven van klanten makkelijker én veiliger maakt. Technologie blijft in onze visie een middel. We staren er ons niet blind op; digitalisering is geen doel op zich. We geloven juist in samenspel tussen mens en technologie.

  • Controle van ID-bewijzen met speciale hard/software
We ondernemen groen

We winden er geen doekjes om, logistiek is in de basis een milieuvervuilende activiteit. Binnen die context willen we het echter graag goed doen en gebruiken we onze creativiteit ook om klantvriendelijke én milieuvriendelijk oplossingen te verzinnen. 

  • We stimuleren klanten bijvoorbeeld om te kiezen voor een duurzame bezorgoptie en we compenseren de CO2 door bomen te doneren aan Treesforall

Oog voor de maatschappij

Laten we er duidelijk over zijn, we zijn een commercieel bedrijf en geen goed doel, maar we voelen wel de drang om iets terug te doen voor de maatschappij. We leggen dit als bedrijf niet op aan medewerkers. Veel initiatief komt juist vanaf ‘de werkvloer’ en vervolgens helpen we om ideeën te realiseren. 

  • Stimuleren van medewerkers om sociale initiatieven aan te dragen. Zo steunen we make-a-wish-foundation en NL-doet.
Scroll naar top