Trainen op identiteitscontrole met een online cursus

AMP Groep leert medewerkers van uitzendbureaus, detacheerders, recruitmentbureaus, financiële instellingen en gemeenten om de identiteit van klanten op de meest zorgvuldige wijze te controleren. Dit kan via een online cursus. Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

Met certificaat van deelname
Geschikt als bewijslast bij audit voor SNA-normering (NEN 44100-1 en 4400-2)

Look-a-like fraude

Speciale aandacht wordt besteed aan look-a-like-fraude (persoonsfraude). 

Praktische tips
De online cursus is rijk geïllustreerd met aansprekende scenes uit de praktijk. Alle onderwerpen beginnen met een video-introductie.

Gefaseerde aanpak

We gebruiken de laatste technieken op het gebied van echtheidscontrole van ID-bewijzen en gezichtsherkenning.

Waarom AMP Groep >

Verlaag risico op boetes

Het controleren van de identiteit van uw klant wordt steeds belangrijker. De wetgeving wordt strenger en boetes die kunnen worden opgelegd bij nalatigheid zijn verhoogd door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Door onze cursus kunt u aantonen dat uw organisatie de verplichtingen die voortkomen uit Wet op de Identificatieplicht en/of het SNA-keurmerk (NEN 4400- en 4400-2) serieus neemt.

Training AMP Groep
Training AMP Groep

Waarom AMP Groep >

Geen wollig verhaal maar praktische tips

De online cursus is rijk geïllustreerd met aansprekende scenes uit de praktijk. Alle onderwerpen beginnen met een video-introductie. Zo leren cursisten op een leuke manier hoe de echtheid van identiteitsbewijzen kan worden gecontroleerd.

Ook leren ze hoe je kan vaststellen dat het document en de persoon bij elkaar horen om zo look-a-like-fraude te voorkomen.

Waarom AMP Groep >

Gefaseerd de training doorlopen

Verloopt een dag wat hectische dan gedacht?  Uw medewerkers kunnen de e-learning gefaseerd doorlopen. Ze kunnen meerdere malen inloggen en op hun gemak de theorie tot zich nemen.

De modules kunnen op het werk worden bekeken, maar bijvoorbeeld ook thuis.

Webcam identificatie AMP Groep
Certificaat deelname AMP Groep

Waarom AMP Groep >

Certificaat van deelname na afloop

Na het doorlopen van de lesstof wordt ieder onderwerp met een oefening afgesloten. De e-learning eindigt met een toets. Is de cursist geslaagd? Dan ontvangt hij of zij een certificaat van deelname. 

Bij een audit voor de SNA-normering (NEN 44100-1 en 4400-2) heeft u op deze manier bewijslast dat u dit onderwerp serieus heeft genomen. 

Accountsupport AMP Groep

Heeft u nog vragen? >

Ons accountteam staat voor u klaar

Verkoop is eigenlijk niets ander dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Scroll naar top