AMP Groep werkt met deze certificeringen

Zorgvuldigheid en veiligheid staan bij ons hoog op in het vaandel. Dat vinden we niet meer dan logisch, want we werken met belangrijke en soms zelfs levensreddende middelen. Hieronder leest u meer over de certificeringen die we bezitten of waarvan we de richtlijnen nauwgezet volgen.

Foto van twee collega's van AMP Groep die in gesprek zijn over verbeteringen en extra certificeringen.

Zorgvuldig met producten en diensten

Onze diensten vragen om zorgvuldigheid. Dat betekent meer dan alleen certificeren. Hier leest u alles over hoe wij zorgvuldigheid garanderen.

ISO 27001:2013

ISO 27001 is een normering op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dit betekent? Stichting NEN hanteert de volgende definitie: ‘De norm beschrijft hoe u procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen uw organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.’
Gecertificeerde diensten:

bsi, ISO/IEC 27001, informatiebeveiliging, CERTIFIED. Dient als link naar onze 6 beloftes
bsi, elDAS Regulation, (EU) No 910/2014, CERTIFIED. ETSI EN 319 411-2, Qualified Certificates, CERTIFIED. ETSI EN 319 411-1, Public Key, Certificates, CERTIFIED. Dient als link naar de 6 beloften pagina

ETSI (EN 319 411-1 en EN 319 411-2)

ETSI is, net als ISO 27001, een certificaat op het gebied van informatiebeveiliging. Deze normering komt voort uit het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut (ETSI). ETSI is een standaardisering organisatie voor de telecomindustrie in Europa. Voor beide certificaten wordt AMP Groep jaarlijks door een onafhankelijke instantie (BSI) tijdens een meerdaagse audit gecontroleerd.

Gecertificeerde diensten:

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits- managementsystemen. Aan de hand van deze normering kan je controleren of een bedrijf voldoet aan de eisen van de klant. Net als ISO 27001 en ETSI controleert de onafhankelijke organisatie BSI tijdens en audit of we voldoen aan de gestelde eisen. 

Gecertificeerde diensten:

BSI ISO9001 kwaliteit certified, dient als link naar de 6 beloften pagina
GDP, system certification SGS, dient als link naar de 6 beloften pagina

GDP-certificaat

AMP Groep is, door internationaal gerenommeerd certificeringsbureau SGS, GDP gecertificeerd. Dit certificaat geldt voor de diensten waarbij AMP Groep medicijnen aan patiënten levert namens (ziekenhuisapotheken). Het certificaat handhaaft, onder andere, dat medicijnen onder de juiste temperatuurcondities worden vervoerd, dat personeel adequaat is getraind en dat er hygiënisch wordt gewerkt.

Gecertificeerde diensten:

ADR

Gevaarlijke stoffen (zoals radioactief gelabeld materiaal) en goederen (zoals naaldencontainers) worden getransporteerd in overeenstemming met UN-regulering. Alle koeriers die rechtstreeks te maken hebben met het vervoer van gevaarlijke stoffen volgen de opleiding of een bewustzijnstraining.

Gecertificeerde dienst:

ADR-certificaat van AMP Groep, dient als link naar de 6 beloften pagina
Logo van Stichting MVO-register, met de tekst: "TIM Meting, Powered by MVO Register. Dient als link naar de 6 beloften pagina

Stichting MVO-register

“We hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan”. Wie roept het eigenlijk niet. Het is voor een buitenstaander lastig te controleren of een bedrijf maatschappelijk verantwoord werkt. Daarom heeft AMP Groep ervoor gekozen om onze MVO-prestaties door een onafhankelijk bureau te laten controleren: Stichting MVO-register.

Gecertificeerde diensten: