Onze certificeringen

ISO 27001:2013

ISO 27001 is een normering op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dit betekent? Stichting NEN hanteert de volgende definitie: ‘De norm beschrijft hoe u procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen uw organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.’

ETSI (EN 319 411-1 en EN 319 411-2)

ETSI is net als ISO 27001 een certificaat op het gebied van informatiebeveiliging. Deze normering komt voort uit het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut (ETSI). ETSI is een standaardisering organisatie voor de telecomindustrie in Europa. Voor beide certificaten wordt AMP Groep jaarlijks door een onafhankelijke instantie (BSI) tijdens een meerdaagse audit gecontroleerd. 

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits- managementsystemen. Aan de hand van deze normering kan je controleren of een bedrijf voldoet aan de eisen van de klant. Net als ISO 27001 en ETSI controleert de onafhankelijke organisatie BSI tijdens en audit of we voldoen aan de gestelde eisen. Een minstens zo belangrijke ‘norm’ voor ons is overigens Trustpilot. Daarop leest u de ongezouten mening van klanten over AMP Groep.

GDP-certificaat

AMP Groep is, door internationaal gerenommeerd certificeringsbureau SGS, GDP gecertificeerd. Dit certificaat geldt voor de diensten waarbij AMP Groep medicijnen aan patiënten levert namens (ziekenhuisapotheken). Het certificaat handhaaft, onder andere, dat medicijnen onder de juiste temperatuurcondities worden vervoerd, dat personeel adequaat is getraind en dat er hygiënisch wordt gewerkt. 

Stichting MVO-register

“We hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan”. Wie roept het eigenlijk niet. Het is voor een buitenstaander lastig te controleren of een bedrijf maatschappelijk verantwoord werkt. Daarom heeft AMP Groep ervoor gekozen om onze MVO-prestaties door een onafhankelijk bureau te laten controleren: Stichting MVO-register.

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag