24/7 real-time inzicht? Luister de podcast over onze IoT-oplossing voor de Zorg!

Het ontwikkelen van nieuwe technologieën staat bij AMP Groep op nummer één. Vooral als het om identificatie en medicijnbezorging gaat. Het bezorgen van medicijnen op de juiste temperatuur én op de afgesproken plaats en tijd kan namelijk van levensbelang zijn. Om onze dienstverlening te verbeteren zijn we dan ook op zoek gegaan naar een nieuwe zogenaamde “Internet of Things” (IoT) oplossing.

Link naar pagina over loT-oplossingen

Wat zijn IoT-oplossingen?

De term “Internet of Things” klinkt misschien erg technisch en ingewikkeld, maar is dat niet! Met IoT bedoelen we namelijk alle fysieke producten en apparaten die met het internet verbonden zijn via een chip of sensor en op deze manier gegevens kunnen verzenden. Hierdoor kunnen deze apparaten als het ware communiceren over o.a. de locatie waar zij zich bevinden, het batterijniveau en bijvoorbeeld de temperatuur. De toepassingsmogelijkheden van IoT-oplossingen zijn dan ook eindeloos!

‘Cool’ en ‘Connected’ blijven: 2 essentiële voorwaarden

Bij AMP Groep gebruiken we al jaren IoT-oplossingen in onze koelwagens voor geconditioneerde medicijnbezorging. Maar wat nieuw was in 2017, is dat natuurlijk niet meer in 2023. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een toekomstbestendige IoT-oplossing voor onze passieve koelboxen die ervoor zorgt dat iedere individuele zending ‘cool’ blijft, maar ook ‘connected’ is. Wat we hier precies mee bedoelen? Dat leggen Koos Verhave en Jelle Schimmel uit in deze podcast!

Meer over ‘De IoT Gesprekken’

In ‘De IoT Gesprekken’ podcast gaat IoT-expert Robert Heerekop in gesprek met professionals uit verschillende branches die dagelijks met IoT werken, waaronder ook AMP Groep. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste IoT ontwikkelingen? Beluister de podcasts van ‘De IoT Gesprekken’ via onderstaande links:

🎙 Spotify: https://lnkd.in/ekU7Bu7q
🎙 Apple Podcasts: https://lnkd.in/eiKCSRAH
🎙 Google Podcasts: https://lnkd.in/eHMhM3q9

Deel dit artikel:
LinkedIn
Email
WhatsApp