Techgedreven Projectmanager Sales

Je functie in een notendop

De afdeling accountmanagement is een klein team (4) met jonge mensen. Jij werkt als projectmanager sales aan verschillende (logistieke) projecten bij de klant en jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor hen. 

Vanuit jouw techgedreven kennis maak jij volgens de wens van de klant een functioneel ontwerp en zorgt er zo voor een perfecte inrichting van het proces zodat deze kan worden geïmplementeerd. 

Vanaf de procesontwikkeling samen met de klant tot aan continue verbeteringen in het proces ben jij betrokken. Je bent analytisch vaardig om deze inrichting in samenspraak met de klant op te stellen, maar ook ben je communicatief vaardig om het project bij de klant en ook binnen AMP Groep te vertegenwoordigen. Van lead tot aan het proces van aanmelden van een pakket is jouw logistieke uitdaging. 

Als geen ander denk jij in mogelijkheden en gebruik jij jouw creatieve vaardigheden hierbij, want ook dat is nodig om tot een juist proces te komen. Jouw klanten bevinden zich binnen de telecom, het bankwezen, de overheid of in de medische sector. Voorbeelden daarvan zijn o.a. KPN, T-Mobile, ABN AMRO, American Express, het AMC en LUMC

Jouw kracht

Procesontwikkeling in samenwerking met de klant, dat is waar jij voor gaat. De juiste route ontwerpen, de klant adviseren en daar waar mogelijk bij sturen, daar ligt jouw kracht.

Je beschikt over:

·       Analytisch denkvermogen en creativiteit
·       hbo-opleiding logistiek, economie of bedrijfskunde
·       2-3 jaar werkervaring

Je wordt het aanspreekpunt van de klant; je adviseert, je stelt het contract op, je zorgt voor de juiste samenwerkingsovereenkomst, maakt het plan van aanpak en volgt op. Dat doe je natuurlijk niet helemaal alleen; binnen je team zal je altijd worden ondersteund! 

Arbeidsvoorwaarden

·       Een salaris van €2.500,- tot €3500,-
·       Een jaarcontract met uitzicht op vast contract
·       Een flexibele organisatie met veel vrijheid, veel sfeer en veel samenwerking
·       Laptop van AMP
·       Bijdrage in de zorgverzekering en pensioenvoorziening

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast en zie jij je jezelf al in gesprek gaan met je klant? Solliciteer direct als tech gedreven projectmanager sales bij AMP Groep in Houten! Je krijgt binnen twee dagen een reactie.

Je kunt solliciteren op deze functie via de site van recruitmentbureau Fygi.