Techgedreven Projectmanager Sales

AMP Groep by night

Voor jou

  • Werken bij een jonge, dynamische, groeiende en klantvriendelijke organisatie
  • Vrijheid in je functie en werken in een klein hecht team met oog voor jou
  • Salaris vanaf €2500 – 3500 per maand
  • Jij gaat werken voor klanten van bekende A-merken

Van jou

  • hbo-opleiding logistiek, economie of bedrijfskunde
  • 2-3 jaar werkervaring
  • Tech gedreven en functioneel kunnen ontwerpen of grote affiniteit met it
  • Analytisch en communicatief zeer vaardig

Jouw koers

Dit ga je doen

 

De afdeling accountmanagement is een klein team (4) met jonge mensen. Jij werkt als projectmanager sales aan verschillende (logistieke) projecten bij de klant en jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor hen. 

Vanuit jouw techgedreven kennis maak jij volgens de wens van de klant een functioneel ontwerp en zorgt er zo voor een perfecte inrichting van het proces zodat deze kan worden geïmplementeerd. 

Vanaf de procesontwikkeling samen met de klant tot aan continue verbeteringen in het proces ben jij betrokken. Je bent analytisch vaardig om deze inrichting in samenspraak met de klant op te stellen, maar ook ben je communicatief vaardig om het project bij de klant en ook binnen AMP Groep te vertegenwoordigen. Van lead tot aan het proces van aanmelden van een pakket is jouw logistieke uitdaging. 

Als geen ander denk jij in mogelijkheden en gebruik jij jouw creatieve vaardigheden hierbij, want ook dat is nodig om tot een juist proces te komen. Jouw klanten bevinden zich binnen de telecom, het bankwezen, de overheid of in de medische sector. 

Voorbeelden daarvan zijn o.a. KPN, T-Mobile, ABN AMRO, American Express, het AMC en LUMC.

Over werken bij AMP Groep

 

AMP Groep in Houten is logistiek specialist op het vlak van veiligheidsgevoelige producten. Daarbij moet je denken aan het bezorgen van officiële documenten (paspoort, bankpas), medicijnen en kwetsbare producten (medische hulpmiddelen, mobiele telefoons). 

AMP werkt met de nieuwste digitale technologieën op het vlak van identificatie. Veiligheid en zorgvuldigheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. De dienstverlening van AMP staat in het teken van klantvriendelijkheid: een van de belangrijkste pijlers. Na afloop van iedere bezorging wordt dit gemeten; het enthousiasme van de klant maakt voor hen het verschil.

Jouw kracht

Procesontwikkeling in samenwerking met de klant, dat is waar jij voor gaat. De juiste route ontwerpen, de klant adviseren en daar waar mogelijk bij sturen, daar ligt jouw kracht.

Je beschikt over:

·       Analytisch denkvermogen en creativiteit

·       hbo-opleiding logistiek, economie of bedrijfskunde

·       2-3 jaar werkervaring

Je wordt het aanspreekpunt van de klant; je adviseert, je stelt het contract op, je zorgt voor de juiste samenwerkingsovereenkomst, maakt het plan van aanpak en volgt op. Dat doe je natuurlijk niet helemaal alleen; binnen je team zal je altijd worden ondersteund! 

Jouw keuze

Bij AMP Groep is het goed werken, dat blijkt wel uit het volgende:

·       Een salaris van €2.500,- tot €3500,-
·       Een jaarcontract met uitzicht op vast contract
·       Een flexibele organisatie met veel vrijheid, veel sfeer en veel samenwerking
·       Laptop van AMP
·       Bijdrage in de zorgverzekering en pensioenvoorziening

Pak het moment

Ben je enthousiast en zie jij je jezelf al in gesprek gaan met je klant? Solliciteer direct als tech gedreven projectmanager sales bij AMP Groep in Houten! Je krijgt binnen twee dagen een reactie.

Je kunt solliciteren op deze functie via de site van recruitmentbureau Fygi.

De afdeling accountmanagement is een klein team (4) met jonge mensen. Jij werkt als projectmanager sales aan verschillende (logistieke) projecten bij de klant en jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor hen. 

Je kunt solliciteren op deze functie via de site van recruitmentbureau Fygi.