Financieel administratief medewerk(st)er

Ben jij dol op cijfers en krijg je energie van werken in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wij is in dit geval AMP Groep. Een zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in, onder andere, identificeren van personen, bezorgen van waardevolle producten en het bezorgen van medicijnen. Dat doen we vanuit ons kantoor in Houten, door heel Nederland.

En om onze financiële afdeling te versterken zijn we op zoek naar een financieel medewerker (m/v). 

Deze baan hebben we voor jou

Als financieel medewerker bij AMP Groep in Houten werk je in een team van vier. Je treedt direct in dienst, krijgt een jaarcontract en hebt dus de zekerheid van een vaste baan (32 – 40 uur per week). Het is fijn als je goed bent met cijfers, maar zorgvuldigheid, goede communicatieve vaardigheden en oog voor klantvriendelijkheid zijn net zo belangrijk.

 

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt zelf je dagen indelen. Jouw baan beslaat alle facetten van de financiële administratie en bestaat onder andere uit:

 • Ondersteuning bij de openstaande debiteurenposten
 • Bankboekingen en betalingsopdrachten en zet deze klaar voor autorisatie
 • Je denkt mee over het verder digitaliseren van administratieve processen
 • Je ondersteunt bij verbeterprojecten

Dit zijn wij

AMP Groep in Houten is logistiek specialist op het vlak van belangrijke producten. Daarbij moet je denken aan het bezorgen van officiële documenten (paspoorten, beroepspassen), medicijnen en kwetsbare producten (medische hulpmiddelen, mobiele telefoons). AMP Groep werkt voor interessante opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld T-Mobile, KPN, Mediq, American Express en ABN AMRO. We werken met de nieuwste digitale technologieën op het vlak van identificatie, zodat producten met zekerheid aan de juiste persoon worden bezorgd. Veiligheid en zorgvuldigheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Onze dienstverlening staat in het teken van klantvriendelijkheid: één van de belangrijkste pijlers. Na afloop van iedere bezorging wordt die klantvriendelijkheid ook gemeten; het enthousiasme van de klant maakt voor onze opdrachtgevers het verschil.

Dit mag je van ons verwachten

 • Werken bij een dynamisch, groeiend en klantvriendelijk bedrijf
 • Vrijheid in je functie en werken in een klein, leuk team
 • Veel collegialiteit en gezelligheid: iedere maand een activiteit en/of lunch samen, tafeltennistoernooien en spelletjesavonden
 • Dagelijks vers fruit op de werkvloer
 • Salaris: marktconform en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werkgever met oog voor jou
 • Starten naast een ervaren interim financieel manager die jou alle ins- en outs van het bedrijf en de administratie bijbrengt.

Dit verwachten wij van jou

Hier geen eindeloze wensenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid vinden we het belangrijkst. Maar onze ideale nieuwe financieel controller heeft ook

 • Mbo niveau 4 werk- en denkniveau, liefst in een financieel of boekhoudkundige richting.
 • Aantoonbaar financiële ervaring is een pre.
 • Gedegen kennis van en ervaring met Excel.
 • Ervaring met boekhoudkundige systemen, bij voorkeur Exact (Online).

We hebben dit écht van je nodig

Een Verklaring Omtrent Gedrag (jij vraagt hem aan, wij vergoeden de kosten). 

Meer weten?

Lezen hoe je nieuwe collega’s werken bij AMP Groep ervaren? Dat kan hier

Ben je geïnteresseerd in de functie van financieel medewerker maar heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Subhas Wessels via subhas.wessels@ampgroep.nl

Enthousiast?

Ben je enthousiast en zie jij jezelf al bij ons werken? Solliciteer direct voor financieel manager bij AMP Groep.  Mail je motivatie en cv naar personeel@ampgroep.nl. Je krijgt binnen twee tot vijf werkdagen een reactie. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. 

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag