Kom je 

ook werken bij AMP Groep?

Dit doen we in een notendop

Bij AMP Groep geloven we dat zorgvuldigheid altijd de norm moet zijn. Daarom bezorgen we bijvoorbeeld reisdocumenten en medicijnen altijd aan de juiste persoon.

Persoonsidentificaties doen we op de meest betrouwbare wijze, want mede door onze certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle privacyverplichtingen van de AVG.

Op basis van meer dan 500.000 reacties wordt AMP Groep beoordeeld met het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65. Zelf onderzoeken dat onze klantgerichtheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot.com.

Tot slot, we werken voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals ABN AMRO, T-Mobile, KPN, Amsterdam Medisch Centrum en ruim 50 gemeenten zoals gemeente Rotterdam en Amsterdam.

Is werken bij AMP Groep leuk?

Het zal je niet verbazen dat wij vinden van wel :-) Medewerkers geven vaak aan dat ze o.a. blij zijn met:

1. Veel vrijheid, je kan zelf in overleg vakantie inplannen, eerder weg en dit op ander moment compenseren, et cetera.

2. Ruimte voor ontspanning, we hebben een grote kantine met o.a. een tafeltennistafel en een dartbord.  

3. Gemoedelijke en informele sfeer, iedereen kent elkaar en gaat relaxed met elkaar om. Zelfs de directie zit niet in een kantoor maar gewoon tussen de andere medewerkers. 

4. Als je een fout maakt wordt je niet tot je enkels afgezaagd. Fouten maken hoort bij ieders leerproces.

Standaard voorwaarden zijn voor elke functie

Met de diensten die AMP Groep verzorgt is het van belang dat we een aantal formaliteiten zorgvuldig regelen. Dit zijn:
- Verklaring Omtrent Gedrag (kosten worden vergoed door AMP)
- Integriteitsverklaring
- We controleren referenties

Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat:

1. Medewerkers verantwoordelijkheid durven nemen, je leidinggevende is geen 'baas', maar helpt je met zaken zelf op te pakken.

2. Je het prettig vindt om intensief en op een leuke manier met anderen samen te werken. 

Oproepkracht Contact Center

Kom je door het studeren niet toe aan geld verdienen? Door vakanties of onregelmatige school- /werktijden is het voor jou moeilijk om een werkgever voor langere tijd te vinden?

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor ons Contact Center die naast hun studie geld willen verdienen. Je hebt de vrijheid om iedere week je beschikbaarheid door te geven. Aan de hand daarvan maken wij in overleg met jou een week van te voren het rooster.

Omdat wij van maandag tot en met donderdag open zijn van 08:00 - 21:00 uur, vrijdag van 08:00 -19:00 uur en zaterdag van 08:00 – 17:00 uur is het een uitgelezen kans om als oproepkracht voor AMP te werken!

Wie zijn wij:

AMP Groep is een zakelijke dienstverlener, gespecialiseerd in onder andere het identificeren van personen en het bezorgen van kwetsbare producten of medicijnen. Hiernaast verzorgen we ook trainingen op het gebied van identiteitscontrole.

We werken voor gerenommeerde opdrachtgevers. Zo werken we voor T-Mobile, ABN AMRO bank, AMC en voor vele gemeenten in Nederland. Kortom, hele toffe opdrachtgevers om mee aan de slag te gaan!

Wat ga je doen:

In ons Contact Center hebben we maar één doel: de klant perfect bedienen.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn divers. Je hebt zowel contact met klanten van opdrachtgevers als met de medewerkers die onderweg zijn. Hiernaast handel je ingaande en uitgaande gesprekken af. Ook kun je met wat meer ervaring helpen met bijvoorbeeld het beantwoorden van de email of social media.

Indien je er voor open staat kun jij je ook specialiseren tot identificatiemedewerker. Je identificeert dan klanten op afstand middels een videoverbinding.

Waarom jij:

- Je bent woonachtig in de regio Houten en/of directe omgeving
- Je bent communicatief sterk en je hebt een prettige telefoonstem
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je stelt klanten op hun gemak en kan goed service verlenen
- Je hebt een flexibele instelling en bent niet bang om iets nieuws te leren
- Je bent gemotiveerd en enthousiast
- Je toont graag eigen initiatief en je bent een echte teamplayer

Bij AMP is het goed werken, waarom:

- Leuk en afwisselend werk in een professionele werkomgeving, maar ook heel erg gemoedelijk en kleinschalig. Je werkt in een informele werkomgeving waarbij een goede werksfeer voorop staat
- We werken met een enthousiast team, waarin je ons komt versterken
- Veel collegialiteit en gezelligheid: iedere maand een activiteit en/of lunch samen, je kan tafeltennissen of darten in de pauze
- Reiskostenvergoeding naar Houten
- Een flexibele organisatie met veel vrijheid en ook flexibele werktijden

Voorwaarden voor alle functies bij AMP:

Een Verklaring Omtrent Gedrag

Enthousiast geworden en al zin om aan de slag te gaan als oproepkracht in ons Contact Center, solliciteer dan direct via de mail en stuur een cv en een korte motivatie naar personeel@ampgroep.nl. Wil je meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk. Je kunt dan contact opnemen met Alix de Krijger, Senior Supervisor Contact Center, telefoonnummer: 030-2408020.

 

 

navigation