Zorgvuldig trainen van uw medewerker op identiteitscontrole op locatie

AMP Groep leert medewerkers van uitzendbureau's, detacheerders, recruitmentbureau's, financiële instellingen en gemeenten om de identiteit van klanten op de meest zorgvuldige wijze te controleren. 

Door onze training kunt u aantonen uw organisatie verplichtingen die voortkomen uit Wet op de Identificatieplicht en/of het SNA-keurmerk, serieus neemt. Zo wordt na het positief afronden van het examen een certificaat van deelname uitgereikt.

De training duurt ongeveer drie à vier uur en kan op elke gewenste locatie worden gegeven. De kosten zijn € 125 (excl. BTW) per deelnemer.

"Ook wij vonden het een leuke en leerzame training, nogmaals bedankt!"

SDBV (Schiphol Dienstverlening BV)

Voordelen van onze training identiteitscontrole op locatie

1. Verminder het risico op (identiteit)fraude

1. Verminder het risico op (identiteit)fraude

Het controleren van de identiteit van uw klant wordt steeds belangrijker. De wetgeving wordt strenger en boetes die kunnen worden opgelegd bij nalatigheid zijn verhoogd door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze online training gericht op de preventie van identiteitsfraude is geschikt voor onder andere:

- personeelsfunctionarissen
- examinatoren
- beveiligingsmedewerkers
- advocaten & notarissen
- BOA’s & ambtenaren (semi-)overheid
- financiële dienstverleners

2. Uitgebreide aandacht voor look-a-like-fraude

2. Uitgebreide aandacht voor look-a-like-fraude

Tijdens de introductietraining wordt er speciale aandacht besteed aan look-a-like-fraude (persoonsfraude). Bij deze vorm van fraude wordt een identiteitsbewijs van een ander gebruikt. Het identiteitsbewijs is origineel, geldig en de fraudeur lijkt ook op de persoon die is afgebeeld op het identiteitsbewijs.

Onze opleider maakt uw medewerkers bewust aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ze leren dat fraudeurs soms heel geraffineerd te werk gaan en dat iedereen slachtoffer kan worden van look-a-like-fraude. 

3. Medewerkers leren profiling én documentcontrole

3. Medewerkers leren profiling én documentcontrole

Op basis van gezichtskenmerken (technische profiling) en gedrag (tactische profiling), leren uw medewerkers te controleren of de persoon die tegenover ze staat ook daadwerkelijk hoort bij het identiteitsbewijs dat hij of zij toont. Ook leren ze de basisvaardigheden omtrent het controleren van de echtheid van Nederlandse identiteitsbewijzen. 

Na afloop van de cursus krijgen uw medewerkers een certificaat van deelname. Ook kunt u vanzelfsprekend een kopie krijgen voor uw (personeel)administratie. 

4. Trainingen op elke gewenste tijd en plaats

4. Trainingen op elke gewenste tijd en plaats

Uw medewerkers kunnen zowel op locatie, als bij AMP Groep op kantoor de introductietraining identiteitscontrole volgen. Op locatie rekenen we geen extra kosten.

Het kantoor van AMP Groep is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Ons kantoor ligt centraal (Houten) en vlakbij de A27. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Op maandag tot en met vrijdag zijn er trainingsmogelijkheden tussen 07:00 uur en 21:00 uur (zowel bij AMP Groep als op locatie). Ook is het mogelijk de training op zaterdag of zondag te organiseren.

5. Niet gelachen? Geld terug!

5. Niet gelachen? Geld terug!

Het is maandagochtend 09:00 uur en er staat een serieus onderwerp op de agenda, zoals identiteitsfraude of look-a-like fraude. Laten we eerlijk zijn, vooraf zullen niet al uw medewerkers daar zin in hebben. 

Onze opleiders hebben daarom een missie. Ze gaan uw medewerkers een leuke training bezorgen. Er zal veel gelachen worden. Ze weten namelijk dat humor uitstekend werkt om serieuze onderwerpen beter over te brengen.

Mooie, zinvolle, energieke, leerzame training profiling beleefd van AMP Groep.

Gemeente Molenwaard

Voor wie we onder andere werken

Joinuz Detachering

We vonden het een leerzame en interessante training!

Joinuz (detachering)
 SDBV (Schiphol Dienstverlening BV)

Wij vonden het een leuke en leerzame training, nogmaals bedankt!

SDBV (Schiphol Dienstverlening BV)
Gemeente Molenwaard

Mooie, zinvolle, energieke, leerzame training profiling beleefd van AMP Groep.

Gemeente Molenwaard

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation