Altijd en overal zorgvuldig identificeren

Bij AMP Groep bent u verzekerd van zorgvuldige identificatie. Onze medewerkers werken met speciale tablets en dezelfde software die overheidsinstanties gebruiken. Zo controleren zij de echtheid van identificatiebewijzen op locatie. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind om te controleren of de persoon op de foto ook de persoon is die voor hen staat.

En dat doen ze waar en wanneer het uw klant uitkomt. Identificatie op maat dus. Ook iets voor u?

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook eens op trustpilot.nl

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Een onafhankelijke instantie (BSI) controleert jaarlijks of we voldoen aan de gestelde normen.

Vernieuwend

We gebruiken de laatste technieken op het gebied van echtheidscontrole van ID-bewijzen, gezichtsherkenning en biometrische handtekening.

Klantvriendelijke identificatie in zes stappen

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest op mijnafspraak.nl een plaats, datum en tijd. En komt het toch niet uit? Het wijzigen van de afspraak is net zo eenvoudig.

Tijdvenster van 2 uur

De avond voor de afgesproken datum ontvangt de klant een tijdvenster van twee uur waarbinnen we langskomen.

Weten wie langskomt

Op mijnafspraak.nl ziet de klant vooraf welke medewerker langskomt voor de identificatie op locatie. Veilig idee toch?

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, melden we de klant de geschatte aankomsttijd. Live meekijken op mijnafspraak.nl kan ook.

Zien hoe het werkt

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) over hoe de identificatie in zijn werk gaat.

Alles naar wens?

Na de identificatie sturen we een korte enquête en vragen of alles naar wens was. We lezen elke reactie en reageren altijd.

ABN-AMRO
Zo helpt AMP Groep ABN AMRO met de KYC bij het openen van een bankrekening. Lees het in dit klantverhaal.

Meer voordelen:

Lookalike-fraude voorkomen

Onze medewerkers zijn getraind in het analyseren van gedrag  (tactische profiling) en het controleren van lichaamskenmerken (technische profiling). Dat helpt lookalike-fraude voorkomen.

Controle echtheid ID-bewijs

Met speciale tablets controleren medewerkers de echtheid van identiteitsbewijzen. Dat doen ze met dezelfde technologie als diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

Conform AVG-verplichtingen

AMP Groep is op het gebied van privacybescherming gecertificeerd (ISO 27001 en ETSI). Mede daardoor voldoen we aan alle AVG-verplichtingen. 

Digitaal contracten ondertekenen

Digitaal een contract tekenen om online een bankrekening te openen. Dankzij de biometrische handtekening is het volledig rechtsgeldig mogelijk.

Dossier direct na afloop

Direct na de identificatie ontvangt u het dossier. Dit bestaat uit de gevalideerde data en de gegevens die u nodig heeft. Natuurlijk in lijn met geldende wet- en regelgeving. 

Multichannel identificatie

We kunnen (een deel) van uw klanten ook online identificeren. Overgang naar een ander kanaal gaat naadloos; klanten waarderen deze flexibele aanpak.

De Volkskrant

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

We identificeren o.a. voor

ASN bank AMP Groep

Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep. Samen oefenen we invloed uit om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties.

ICS AMP Groep

Dankzij onze samenwerking met AMP Groep kunnen klanten zich eenvoudig  (opnieuw) identificeren en hun gegevens laten controleren op locatie naar keuze.

De samenwerking met AMP Groep maakt het mogelijk om controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. 

ABN-AMRO AMP Groep

Het is belangrijk dat een aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat de klant daar moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Bigbank AMP Groep

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep.

Logo bkv AMP Groep

Het is voor AMP Groep vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is. 

Z login AMP Groep

Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid.

Savedo AMP Groep

AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Quovadis AMP Groep

‘Vlot, punctueel en servicegericht’, zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben.

Reconi AMP Groep

Reconi is zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

Meer weten? Sander staat voor u klaar.

“Onderscheiden op servicelevel en betrouwbaarheid. Dat is waar ik al bijna 20 jaar voor ga bij AMP. En dankzij onze multichannel identificatiemogelijkheden is voor iedere klant een passende oplossing mogelijk. Ik denk graag mee over uitdagingen op het gebied van identificatie”. 

Waarmee kunnen we u helpen?

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u bezorger of leverancier en zoekt u samenwerking? Stuur dan uw bericht naar leveranciers @ ampgroep.nl

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag