Zorgvuldig identificeren van uw klant op locatie

Voor opdrachtgevers zoals ABN AMRO, KPN, Unified Post ASN Bank identificeren we klanten waar en wanneer zij dat wensen. Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

Zorgvuldig
Elke medewerker is uitgerust met een tablet met daarop speciale software. Zo kunnen we specifieke instructies uitvoeren. Ook zijn we ISO 9001 gecertificeerd.
Veilig
We hebben twee certificeringen op het gebied van privacy bescherming. Dit zit zijn ISO 27001 en ETSI. De audits worden uitgevoerd door BSI Group.
Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgever onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op Trustpilot.nl

Vernieuwend
We gebruiken de laatste technieken op het gebied van echtheidscontrole van ID-bewijzen, gezichtsherkenning en biometrische handtekening.

“Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.”

ABN-AMRO

Waarom AMP Groep >

We zorgen voor enthousiaste klanten

Via mijnafspraak.nl houden we uw klant actief op de hoogte. Zo kan hij of zij vooraf zien welke medewerker er langskomt en kan de actuele aankomsttijd online worden gevolgd. 

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 1 miljoen enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot of Google wat klanten over ons schrijven.

AMP Groep Enthousiaste klanten
AMP Groep Vernietigen persoonsgegevens

Waarom AMP Groep >

Betrouwbare oplossing voor alle stelsels en wetgeving

AMP Groep identificeert klanten voor alle bekende stelsels (Idensys, PKI-overheid en eHerkenning). We werken in het kader van diverse wetgeving (WID en WWFT) voor:

– Financiële dienstverleners/ Fintech start-ups
– Certificate Service Providers
– Uitzendbureau’s/detacheerders & recruimtmentbureaus

Goed om te weten is dat we certificering hebben op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI. We voldoen daarnaast ook aan de eIDAS-regelgeving en de AVG-wetgeving. 

Waarom AMP Groep >

Zorgvuldige identiteitscontrole

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (profiling) en het controleren van de echtheid van documenten. 

Daarnaast zijn onze medewerkers uitgerust met een tablet waarop de modernste gezichtsvergelijking software staat. Door het maken van een aantal foto’s van de klant kan de software controleren of die foto’s overeenkomen met de pasfoto die op de chip van het document staat. 

Deze technologie wordt ook gebruikt bij diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

AMP Groep echtheidskenmerken reisdocument
AMP Groep Inklaren reisdocument

Waarom AMP Groep >

Aanvullende diensten rondom de identificatie

Na een succesvolle identificatie is het mogelijk dat onze medewerker inlogmiddelen zoals tokens en authenticatiereaders uitreiken. Er kan bijvoorbeeld ook een waardedocument in aanwezigheid van uw klant ongeldig worden gemaakt met daarvan een digitaal bewijs voor uw dossier.

Daarnaast is het mogelijk om een klant een digitaal, biometrisch contract te laten tekenen waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om online een bankrekening te openen. Dit contract is volledig rechtsgeldig. 

Waarom AMP Groep >

We faciliteren een multi-channel benadering

Als de identificatie op locatie niet de voorkeur heeft van de klant, dan is het een mogelijkheid dat de identificatie online plaatsvindt. AMP Groep zorgt er dan voor dat deze afspraak direct tot stand komt, uw klant wordt dus niet opgezadeld met ‘gedoe’. 

Doordat AMP Groep een flexibele ICT-inrichting heeft is het eenvoudig om dit soort processen te faciliteren. Aanpassingen aan uw kant zijn dan ook niet nodig, integratie via API is bijvoorbeeld mogelijk.

Webcam op locatie AMP Groep

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

De Volkskrant

Voor wie we o.a. werken

ASN bank AMP Groep

Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep. Samen met AMP Groep kunnen we invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties.

ICS AMP Groep

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt ICS samen met AMP Groep. Zo kunnen klanten zich eenvoudig  (opnieuw) identificeren en gegevens controleren op locatie naar keuze.

Brainnet AMP Groep

De samenwerking met AMP Groep maakt het mogelijk om controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. 

ABN-AMRO AMP Groep

Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Bigbank AMP Groep

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep.

Logo bkv AMP Groep

Het is voor AMP Groep vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is. 

Z login AMP Groep

Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid.

Savedo AMP Groep

AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Quovadis AMP Groep

‘Vlot, punctueel en servicegericht’, zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben.

Reconi AMP Groep

Reconi is zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

Accountsupport AMP Groep

Heeft u nog vragen? >

Ons accountteam staat voor u klaar

Verkoop is eigenlijk niets ander dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Scroll naar top