Zorgvuldig identificeren van uw klant op locatie

Bij AMP Groep zijn we ervan overtuigd dat zorgvuldigheid altijd de norm moet zijn. Daarom identificeren we klanten voor opdrachtgevers zoals ABN AMRO, KPN, Unified Post en KIWA op de meest zorgvuldige wijze.

Over persoonsgegevens waarmee we in aanraking komen, waken we alsof die van onszelf zijn. Goed om te weten, we hebben twee certificeringen op het gebied van privacybescherming: ISO 27001 en ETSI.

En vanzelfsprekend gaan we ook zorgvuldig om met klanten. Wilt u zelf controleren dat dit geen loze kreet is? Voer gerust onze bedrijfsnaam eens in op bijvoorbeeld op trustpilot.nl.

"Heel vriendelijk en top geregeld door alle uitleg in de filmpjes"

Klant van Brainnet

Zo gaat identificeren met gezichtsvergelijking in zijn werk

"De medewerker aan de deur was een zeer vriendelijke en enthousiaste man. De tijdsindicatie die wordt aangegeven is ook ideaal en het klopte!"

Klant van Bigbank

Waarom kiezen voor AMP Groep?

1. We zorgen voor enthousiaste klanten

1. We zorgen voor enthousiaste klanten

Via mijnafspraak.nl houden we uw klant actief op de hoogte. Zo kan hij of zij vooraf zien welke medewerker er langskomt en kan de actuele aankomsttijd online worden gevolgd. 

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 500.000 enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot en Google wat klanten over ons schrijven.

 

2. Betrouwbare oplossingen voor alle stelsels en wetgeving

2. Betrouwbare oplossingen voor alle stelsels en wetgeving

AMP Groep identificeert klanten voor alle bekende stelsels (Idensys, PKI-overheid en eHerkenning) en in kader van diverse wetgeving (WID en WWFT) voor:

- Financiële dienstverleners/ Fintech start-ups
- Certificate Service Providers
- Uitzendbureau's/ detacheerders & recruimtmentbureaus

Goed om te weten is dat we twee certificeringen hebben op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI. We voldoen overigens ook aan de eIDAS-regelgeving en de AVG-wetgeving. 

3. Zorgvuldige identiteitscontrole

3. Zorgvuldige identiteitscontrole

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (profiling) en het controleren van de echtheid van documenten. 

Daarnaast zijn onze medewerkers uitgerust met een tablet waarop de modernste gezichtsvergelijking software staat. Door het maken van een aantal foto's van de klant kan de software controleren of die foto's overeenkomen met de pasfoto die op de chip van het document staat. 

Deze technologie wordt ook gebruikt bij diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

4. Aanvullende diensten rondom de identificatie

4. Aanvullende diensten rondom de identificatie

Na een succesvolle identificatie is het mogelijk dat onze medewerker inlogmiddelen zoals tokens en authenticatiereaders uitreiken. Er kan bijvoorbeeld ook een waardedocument in aanwezigheid van uw klant ongeldig worden gemaakt met daarvan een digitaal bewijs voor uw dossier.

Daarnaast is het mogelijk om een klant een digitaal, biometrisch contract te laten tekenen waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om online een bankrekening te openen. Dit contract is volledig rechtsgeldig. 

 

 

5. We faciliteren een multichannel benadering

5. We faciliteren een multichannel benadering

Als de identificatie op locatie niet de voorkeur heeft van de klant, dan is het een mogelijkheid dat de identificatie online plaatsvindt. AMP zorgt er dan voor dat deze afspraak direct tot stand komt, uw klant wordt dus niet opgezadeld met 'gedoe'. 

Doordat AMP Groep een flexibele ICT-inrichting heeft is het eenvoudig om dit soort processen te faciliteren. Aanpassingen aan uw zijde zijn dan ook niet nodig, integratie via API is bijvoorbeeld mogelijk. 

"Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werken we met AMP Groep."

ABN AMRO

Voor wie we onder andere werken

ASN Bank

Nieuwe klanten moeten door ASN Bank, volgens de wet Wwft, geïdentificeerd worden voordat zij gebruik kunnen maken van een financiële dienst. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep.

ASN Bank investeert in duurzame ontwikkeling. Dat doen wij o.a. door duurzaamheid aan te jagen in de financiële wereld. ASN Bank vertrouwt erop dat AMP Groep de identificatie van onze klanten op een betrouwbare, eenvoudige en klantvriendelijke wijze uitvoert. Op een door de klant zelfgekozen locatie, datum en tijdstip. Zo kunnen we samen met AMP Groep invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties.

ASN Bank
ICS

Als financiële instelling wil ICS zelf, en is zij verplicht om, te (blijven) voldoen aan wet- en regelgeving in het kader van het bestrijden en voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering (Wwft). Daarom benadert ICS de komende tijd al haar klanten om zich persoonlijk te identificeren en gegevens te controleren en eventueel aan te vullen.  

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt ICS samen met AMP Groep. Zo kunnen klanten zich eenvoudig  (opnieuw) identificeren en gegevens controleren op locatie naar keuze.

ICS
Brainnet

Brainnet is een onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en wij bieden organisaties visie, expertise en capaciteit om hen 100% te ontzorgen bij het inhuren van extern personeel. Wij lossen capaciteitsvraagstukken op en managen het totale inhuurproces. Schakelt een opdrachtgever een externe professional in, dan is de opdrachtgever verplicht de identiteit van de ingeleende professional te controleren aan de hand van het fysieke identiteitsbewijs. De samenwerking met AMP Groep maakt het nu ook mogelijk om deze controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. Mede vanwege de korte lijnen en een hoge mate van service verloopt de samenwerking prettig.

Brainnet
ABN AMRO

U wilt niet te veel tijd besteden aan uw bankzaken. Als u online een rekening heeft aangevraagd bij ABN AMRO, moeten er nog een aantal controles en werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

ABN AMRO
Bigbank

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep. Door de identificatie te laten verlopen door AMP Groep, kan de Nederlandse klant snel en eenvoudig een deposito openen bij Bigbank.

Bigbank
BKV Group

BKV heeft als arbeidsbemiddelaar in de gezondheidszorg voor AMP Groep gekozen. Enerzijds omdat zij een eenvoudige en praktische manier bieden om onze kandidaten te identificeren. Onze zorgprofessionals zitten namelijk door heel Nederland verspreid, waardoor identificatie vanuit ons kantoor in Breda niet altijd even eenvoudig is. Daarnaast is het voor AMP vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is. En dat is een absolute vereiste voor BKV,

BKV Group
Z Login

Wij werken voor de Identiteitscontrole van personen die Z login eHerkenningsmiddelen aanvragen sinds enige tijd samen met AMP Groep. Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid. Omdat deze waarden ook voor ons van groot belang zijn in ons denken en handelen hebben we voor hen gekozen.
Z login is een product van Unifiedpost.

Z Login
Savedo

AMP Groep maakt het met haar identificatie-diensten mogelijk voor de Nederlandse consument via Savedo moeiteloos online spaarrekeningen in heel de Europese Unie te openen. AMP Groep's flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Savedo
QuoVadis Trustlink

'Vlot, punctueel en servicegericht', zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben. Efficiënt uitvoeren van identificaties is mensenwerk, maar AMP Groep weet het accent op het menselijke te leggen en het werk niet te vergeten.

QuoVadis Trustlink
CreAim/ Reconi

Reconi zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

Reconi

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation