Zorgvuldig identificeren van uw klant op locatie

AMP Groep identificeert uw klanten waar en wanneer ze het wensen. Tegelijkertijd zorgen we er ook voor dat de identificatie zorgvuldig plaatsvindt. Hiermee voldoet u aan de eisen van wet- en regelgeving zoals de WWFT, WID, eHerkenning en PKI-Overheid.

Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op Trustpilot.nl

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Een onafhankelijke instantie (BSI) controleert jaarlijks of we voldoen aan de gestelde normen.

Vernieuwend

We gebruiken de laatste technieken op het gebied van echtheidscontrole van ID-bewijzen, gezichtsherkenning en biometrische handtekening.

In 6 stappen naar een enthousiaste klant

Maken en wijzigen van de afspraak

De klant kiest een gewenste plaats, datum en een geschikt moment. Het wijzigen van de afspraak gaat net zo eenvoudig. 

Tijdvenster van 2 uur

Een dag voor de afspraakdatum na 21.30 uur ontvangt de klant een tijdvenster van twee uur waarin we langskomen.

Vooraf kennismaken

Uw klant ziet vooraf op mijnafspraak.nl welke medewerker bij u langskomt. Veilig idee toch?

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is naar de klant, sturen we een bericht met de geschatte aankomsttijd. Deze kan ook live worden gevolgd op mijnafspraak.nl.

Medewerker komt langs

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) waarin wordt uitgelegd hoe de identificatie in zijn werk gaat.

Alles naar wens?

Na de identificatie sturen we een korte enquête en vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie de en reageren altijd persoonlijk.

ABN-AMRO
Zo helpt AMP Groep ABN AMRO met de KYC bij het openen van een bankrekening. Lees het in dit klantverhaal.

Meer voordelen:

Aan de juiste persoon

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (tactische profiling) en het controleren van fysieke lichaamskenmerken (technische profiling). Zo dragen we bij aan het voorkomen van look-a-likefraude.

Controle echtheid ID-bewijs

We gebruiken speciale tablets waarmee medewerkers de echtheid van ID-bewijzen controleren. Deze technologie wordt ook gebruikt door diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

AVG-verplichtingen

Mede door onze certificering op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Digitale contracten

Het is mogelijk om een klant een digitaal, biometrisch contract te laten tekenen waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om online een bankrekening te openen. Dit contract is volledig rechtsgeldig.

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op Trustpilot.nl

Multichannel

We kunnen (een deel) van uw klanten ook per app identificeren. Overgang naar een ander kanaal gaat naadloos; klanten waarderen deze flexibele aanpak.

De Volkskrant

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

We identificeren o.a. voor

ASN bank AMP Groep

Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep. Samen met AMP Groep kunnen we invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties.

ICS AMP Groep

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt ICS samen met AMP Groep. Zo kunnen klanten zich eenvoudig  (opnieuw) identificeren en gegevens controleren op locatie naar keuze.

Brainnet AMP Groep

De samenwerking met AMP Groep maakt het mogelijk om controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. 

ABN-AMRO AMP Groep

Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Bigbank AMP Groep

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep.

Logo bkv AMP Groep

Het is voor AMP Groep vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is. 

Z login AMP Groep

Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid.

Savedo AMP Groep

AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Quovadis AMP Groep

‘Vlot, punctueel en servicegericht’, zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben.

Reconi AMP Groep

Reconi is zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

Ons accountteam staat voor u klaar

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u bezorger of leverancier en zoekt u samenwerking? Stuur dan uw bericht naar leveranciers @ ampgroep.nl

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag