Zorgvuldig identificeren van uw klant via online video

Gelooft u dat zorgvuldigheid bij alles wat u doet de norm moet zijn? Wij ook! Daarom identificeert AMP Groep uw klanten met onze Online Video Identificatie oplossing op de meest zorgvuldige wijze voor alle bekende stelsels (eHerkenning en PKI-overheid) en wetgeving (WWFT en WID).

Persoonsgegevens van uw klanten zijn bij ons in veilige handen, mede door onze certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle privacyverplichtingen van de AVG.

Op basis van meer dan 500.000 reacties wordt AMP Groep beoordeeld met het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65. Wilt u zelf onderzoeken dat klantgerichtheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot.nl. 

Opdrachtgevers zoals KIWA, ABN AMRO, Creaim, Quo Vadis, Savedo, KPN en ruim 50 gemeenten vertrouwen al jarenlang op onze zorgvuldigheid. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We werken het graag samen met u uit.

"Vriendelijk ,vlot en veilig. Wat willen we nog meer?"

Klant van crowd funding platform Funding Circle

Zo gaat online video identificatie in zijn werk

"Duidelijk verhaal en keurige afhandeling door voorkomende medewerkster!"

Klant van Brainnet

Waarom kiezen voor AMP Groep?

1. We zorgen voor enthousiaste klanten

1. We zorgen voor enthousiaste klanten

Onze medewerkers nemen de tijd voor uw klant. Op vragen gaan ze specifiek in en alle stappen worden rustig doorlopen.

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 500.000 enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot en Google wat klanten over ons schrijven.

2. Betrouwbare oplossingen voor alle stelsels en wetgeving

2. Betrouwbare oplossingen voor alle stelsels en wetgeving

AMP Groep identificeert klanten voor alle bekende stelsels (Idensys, PKI-overheid en eHerkenning) en in kader van diverse wetgeving (WID en WWFT) voor:

- Financiële dienstverleners/ Fintech start-ups
- Certificate Service Providers
- Uitzendbureau's/ detacheerders & recruitmentbureaus

Goed om te weten is dat we twee certificeringen hebben op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI. We voldoen overigens ook aan de eIDAS-regelgeving en de AVG-wetgeving.

3. Zorgvuldige identiteitscontrole

3. Zorgvuldige identiteitscontrole

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in tactische profiling (gedrag van klant analyseren) en technische profiling (uiterlijke kenmerken controleren). Deze trainingen worden gegeven door een ervaren trainer die bij AMP full time in dienst is. 

Doordat onze medewerkers leren hoe ze moeten profilen én hoe ze echtheid van identiteitsbewijzen kunnen controleren, is AMP in staat om de identiteit van klanten zorgvuldig vast te stellen. 

4. We faciliteren een multichannel benadering

4. We faciliteren een multichannel benadering

Als Online Video Identificatie niet de voorkeur heeft van de klant, dan is het een mogelijkheid dat de identificatie van de klant op locatie plaatsvindt. AMP zorgt er dan voor dat deze afspraak direct tot stand komt, uw klant wordt dus niet opgezadeld met 'gedoe'. 

Doordat AMP Groep een flexibele ICT-inrichting heeft is het eenvoudig om dit soort processen te faciliteren. Aanpassingen aan uw zijde zijn dan ook niet nodig, integratie via API is bijvoorbeeld mogelijk. 

 

"Het belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werken we met AMP Groep."

ABN AMRO

Dit zeggen onze opdrachtgevers over AMP Groep

ABN AMRO

U wilt niet te veel tijd besteden aan uw bankzaken. Als u online een rekening heeft aangevraagd bij ABN AMRO, moeten er nog een aantal controles en werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

ABN AMRO
Bigbank

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep. Door de identificatie te laten verlopen door AMP Groep, kan de Nederlandse klant snel en eenvoudig een deposito openen bij Bigbank.

Bigbank
QuoVadis Trustlink

'Vlot, punctueel en servicegericht', zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben. Efficiënt uitvoeren van identificaties is mensenwerk, maar AMP Groep weet het accent op het menselijke te leggen en het werk niet te vergeten.

QuoVadis Trustlink
Brainnet

Brainnet is een onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en wij bieden organisaties visie, expertise en capaciteit om hen 100% te ontzorgen bij het inhuren van extern personeel. Wij lossen capaciteitsvraagstukken op en managen het totale inhuurproces. Schakelt een opdrachtgever een externe professional in, dan is de opdrachtgever verplicht de identiteit van de ingeleende professional te controleren aan de hand van het fysieke identiteitsbewijs. De samenwerking met AMP Groep maakt het nu ook mogelijk om deze controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. Mede vanwege de korte lijnen en een hoge mate van service verloopt de samenwerking prettig.

Brainnet
Savedo

AMP Groep maakt het met haar identificatie-diensten mogelijk voor de Nederlandse consument via Savedo moeiteloos online spaarrekeningen in heel de Europese Unie te openen. AMP Groep's flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Savedo
BKV Group

BKV heeft als arbeidsbemiddelaar in de gezondheidszorg voor AMP Groep gekozen. Enerzijds omdat zij een eenvoudige en praktische manier bieden om onze kandidaten te identificeren. Onze zorgprofessionals zitten namelijk door heel Nederland verspreid, waardoor identificatie vanuit ons kantoor in Breda niet altijd even eenvoudig is. Daarnaast is het voor AMP vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is. En dat is een absolute vereiste voor BKV,

BKV Group
CreAim/ Reconi

CreAim/ Reconi zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

CreAim/ Reconi

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation