Zorgvuldig identificeren van uw klant via online video 

Bij AMP Groep zijn we ervan overtuigd dat zorgvuldigheid altijd de norm moet zijn. Daarom identificeren we klanten ook via online video-identificatie. Ben u ook opzoek naar zorgvuldigheid?

Zorgvuldig

Elke medewerker is uitgerust met een tablet met daarop speciale software. Zo kunnen we specifieke instructies uitvoeren. Ook zijn we ISO 9001 gecertificeerd.

Veilig
We hebben twee certificeringen op het gebied van privacy bescherming. Dit zit zijn ISO 27001 en ETSI. De audits worden uitgevoerd door BSI Group.
Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgever onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op Trustpilot.nl

Vernieuwend
We gebruiken de laatste technieken op het gebied van echtheidscontrole van ID-bewijzen, gezichtsherkenning en biometrische handtekening.
“Het is belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.”

ABN-AMRO

Waarom AMP Groep >

We zorgen voor enthousiaste klanten

Via mijnafspraak.nl houden we uw klant actief op de hoogte. Zo kan hij of zij vooraf zien welke medewerker er langskomt en kan de actuele aankomsttijd online worden gevolgd. 

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 500.000 enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot of Google wat klanten over ons schrijven.

AMP Groep Enthousiaste klanten
AMP Groep Vernietigen persoonsgegevens

Waarom AMP Groep >

Betrouwbare oplossing voor alle stelsels en wetgeving

AMP Groep identificeert klanten voor alle bekende stelsels (Idensys, PKI-overheid en eHerkenning) en in kader van diverse wetgeving (WID en WWFT) voor:

– Financiële dienstverleners/ Fintech start-ups
– Certificate Service Providers
– Uitzendbureau’s/ detacheerders & recruitmentbureaus

Goed om te weten is dat we twee certificeringen hebben op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI. We voldoen overigens ook aan de eIDAS-regelgeving en de AVG-wetgeving.

Waarom AMP Groep >

Zorgvuldige identiteitscontrole 

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in tactische profiling (gedrag van klant analyseren) en technische profiling (uiterlijke kenmerken controleren). Deze trainingen worden gegeven door een ervaren trainer die bij AMP Groep full time in dienst is. 

Doordat onze medewerkers leren hoe ze moeten profilen én hoe ze echtheid van identiteitsbewijzen kunnen controleren, is AMP Groep in staat om de identiteit van klanten zorgvuldig vast te stellen. 

Webcam identificatie AMP Groep
Webcam op locatie AMP Groep

Waarom AMP Groep >

We faciliteren een multichannel benadering 

Als Online Video Identificatie niet de voorkeur heeft van de klant, dan is het een mogelijkheid dat de identificatie van de klant op locatie plaatsvindt. AMP Groep zorgt er dan voor dat deze afspraak direct tot stand komt, uw klant wordt dus niet opgezadeld met ‘gedoe’.

Doordat AMP Groep een flexibele ICT-inrichting heeft is het eenvoudig om dit soort processen te faciliteren. Aanpassingen aan uw zijde zijn dan ook niet nodig, integratie via API is bijvoorbeeld mogelijk.

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

De Volkskrant

Accountsupport AMP Groep

Heeft u nog vragen? >

Ons accountteam staat voor u klaar

Verkoop is eigenlijk niets ander dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Scroll naar top

Vanwege het Corona (COVID19) virus hebben we diverse maatregelen genomen. Op onze speciaal ingerichte informatiepagina leest u hier alles over.