Identificeer uw klanten zorgvuldig en klantvriendelijk met onze identificatie-app

Met de identificatie-app van AMP Groep identificeren uw klanten zich snel en zonder gedoe. Tegelijkertijd zorgen we er ook voor dat de identificatie zorgvuldig plaatsvindt. 

Bent u ook op zoek naar extra zorgvuldigheid?

Voor iedereen 

Is de klant digitaal wat minder vaardig en lukt het niet? Dan komt er een medewerker langs op een moment dat het uw klant schikt.

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op Trustpilot.nl

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Een onafhankelijke instantie (BSI) controleert jaarlijks of we voldoen aan de gestelde normen.

Zo identificeert uw klant zich eenvoudig binnen 2 minuten

Uw klant installeert de app

Installeer de identificatie-app eenvoudig. De app is beschikbaar voor Apple en Android toestellen en te downloaden in de bekende app-stores. 

Scan ID-Bewijs

Het ID-bewijs wordt gescand met de camera van de telefoon. Hiermee wordt de MRZ-code uitgelezen en het type document herkend en geclassificeerd

Uitlezen chip

De klant krijgt instructies voor het uitlezen van de chip via de NFC-lezer van de telefoon. Onder andere het certificaat van de chip wordt gecontroleerd op authenticiteit.

Gezichtsvergelijking

De software controleert of de houder van het ID-bewijs overeenkomt met de foto die op de chip staat.

Liveness detectie

De app controleert met geavanceerde software of de persoon voor de camera een ‘echt levend’ persoon is.

Meer voordelen:

Video-identificatie

Voor het allerhoogste betrouwbaarheidsniveau kunnen we via een live video verbinding extra controles uitvoeren zoals tactische profiling en/of het vastleggen van een wilsuiting. 

Maximale conversie

Is de klant digitaal wat minder vaardig? Dan maken we een afspraak op maat en komt een medewerker bij uw klant langs voor de identificatie. 

Eenvoudig te integreren

Wilt u snel starten? Dan leveren we de app compleet aan. Wilt u de app in uw huisstijl? Dan gebruikt u onze white label versie. Zelf een app maken? Dan leveren we de SDK. 

Real time rapportages

Met onze actuele rapportages kunt u samen met AMP Groep continu sturen op maximale tevredenheid én orderconversie.

Dossier direct na afloop

Na de identificatie sturen wij het dossier naar onze opdrachtgever. Dit bestaat uit de gevalideerde data en de door u gewenste gegevens, afhankelijk van wet- en regelgeving. 

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Bovendien hebben we 20 jaar ervaring met identificaties voor onder andere financiële instellingen en certificaat leveranciers.

Ons accountteam staat voor u klaar

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u bezorger of leverancier en zoekt u samenwerking? Stuur dan uw bericht naar leveranciers @ ampgroep.nl

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag