Zorgvuldig online identificeren

Zonder gedoe. Dat is online identificeren met AMP Groep. 

Onze slimme software identificeert uw klanten en herkent mogelijke fraude. Gemakkelijk, betrouwbaar en zeker. 

En lukt het online identificeren om wat voor reden dan ook toch niet? Dan maken we direct een afspraak op locatie. 

Zo bent u verzekerd van zorgvuldige identificatie. Altijd en overal.

Waarom online identificatie met AMP Groep?

Flexibel

Online identificeren kan altijd en overal. Is de klant digitaal wat minder vaardig en lukt het niet? Dan plannen we direct een afspraak op locatie.

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook eens op trustpilot.nl

Veilig

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Jaarlijks controleert een onafhankelijke instantie (BSI) of we voldoen aan de gestelde normen.

Online identificatie
binnen 2 minuten

Eenvoudige installatie

De online identificatie-app is beschikbaar voor Apple en Android toestellen en te downloaden in de bekende app-stores. 

Scan ID-Bewijs

De identificatie-app scant het ID-bewijs  met de camera van de telefoon. De app leest de MRZ-code en herkent en classificeert het type document.

Uitlezen chip

Instructie voor het uitlezen van de chip via de NFC-lezer van de telefoon en controleert, onder andere, het certificaat van de chip op authenticiteit.

Gezichtsvergelijking

De slimme software vergelijkt of het gezicht van de gebruiker van de app hetzelfde is als het gezicht dat op de chip staat.

Liveness detectie

De app gebruikt slimme software om te controleren of de persoon voor de camera een ‘echt levend’ persoon is.

Succesvolle identificatie

Bij een succesvolle identificatie ontvangt de klant een succesmelding en gaat het dossier naar de opdrachtgever.

Meer voordelen

Het allerhoogste betrouwbaarheidsniveau

Een optionele live video verbinding voor extra controles zoals tactische profiling en/of het vastleggen van een wilsuiting zorgen voor het allerghoogste betrouwbaarheidsniveau.

Altijd en overal identificeren

Identificeren met de app kan altijd en overal. En is een klant digitaal wat minder vaardig? Dan gaan we op afspraak bij uw klant langs voor identificatie op locatie

Eenvoudig te integreren

Wilt u snel starten? Dan leveren we de app compleet aan. Liever een app in uw huisstijl? Dan gebruikt u de white label versie. Zelf een app maken? Dan leveren we de SDK.

Real time rapportages

Weten hoe het ervoor staat was nog nooit zo makkelijk. Dankzij onze actuele rapportages stuurt u samen met AMP Groep continu op maximale tevredenheid én orderconversie.

Dossier direct na afloop

Direct na de identificatie ontvangt u het dossier. Dit bestaat uit de gevalideerde data en de gegevens die u nodig heeft. Natuurlijk in lijn met geldende wet- en regelgeving. 

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Bovendien hebben we ruim 20 jaar ervaring met identificaties voor onder andere financiële instellingen en certificaat leveranciers.

Meer weten? Sander staat voor u klaar.

“Onderscheiden op servicelevel en betrouwbaarheid. Dat is waar ik al bijna 20 jaar voor ga bij AMP. En dankzij onze omnichannel identificatiemogelijkheden is er voor iedere klant een passende oplossing mogelijk. Ik denk graag mee over uitdagingen op het gebied van identificatie”. 

Waarmee kunnen we u helpen?

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u bezorger of leverancier en zoekt u samenwerking? Stuur dan uw bericht naar leveranciers @ ampgroep.nl

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag