Zorgvuldig bezorgen van vertrouwelijke documenten 
 

Voor ruim 60 gemeenten waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht bezorgen we paspoorten, rijbewijzen, ID-kaarten, en advocatenpassen altijd aan de juiste persoon. Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

Veilig

ISO 27001 en ETSI certificering om te zorgen dat uw privacy optimaal beschermd wordt. Elk jaar is er een onafhankelijk audit waarmee de normen worden getoetst. 

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid is één van onze beloftes. Wij scoren een 9 op basis van meer dan 1 miljoen klantreacties! Kijk gerust eens op Trustpilot.nl.

Duurzaam

Tijdens het maken van een afspraak maken we klanten bewust van de CO2-uitstoot van hun tijdvak-keuze. Het MVO-register controleert onze doelstellingen.

Sociaal

Sociaal ondernemen vinden we erg belangrijk. We doen onze uiterste best om goed te doen. Zo steunen we bijvoorbeeld NL-Doet en zijn we een Erkend Leerbedrijf.

“Buitengewoon modern en servicegericht van het begin tot het einde van dit traject. Positief verrast. Echt onze complimenten.”

Gemeente Molenlanden

Waarom AMP Groep >

We zorgen voor enthousiaste klanten

Via mijnafspraak.nl houden we uw klant actief op de hoogte. Zo kan hij of zij vooraf zien welke medewerker er langskomt en kan de actuele aankomsttijd online worden gevolgd. 

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 500.000 enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot of Google wat klanten over ons schrijven.

AMP Groep Enthousiaste klanten
AMP Groep Vernietigen persoonsgegevens

Waarom AMP Groep >

We voldoen aan de AVG-verplichtingen

Bij al onze diensten worden protocollen zorgvuldig nageleefd en persoonsgegevens van klanten veilig verwerkt.

Mede door onze certificering op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Waarom AMP Groep >

Altijd aan de juiste persoon bezorgd

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (profiling) en het controleren van de echtheid van documenten. 

Daarnaast zijn onze medewerkers uitgerust met een tablet waarop de modernste gezichtsvergelijking-software staat. Door het maken van een aantal foto’s van de klant kan de software controleren of de gemaakte foto’s overeenkomen met de pasfoto die op de chip van het document staat. 

Deze technologie wordt ook gebruikt door diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

AMP Groep echtheidskenmerken reisdocument
AMP Groep Inklaren reisdocument

Waarom AMP Groep >

We ontzorgen uw medewerkers

We helpen bijvoorbeeld gemeenten door identiteitsbewijzen, die van de drukker komen, op drukfouten te controleren.

Ook pre-activeren (inklaren) we de paspoorten en identiteitsbewijzen zodat dit werk bij gemeenten niet meer hoeft worden gedaan.

Met speciale apparatuur vernietigen we ingenomen bankpassen, paspoorten en rijbewijzen op een data-zekere manier. 

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

De Volkskrant

Voor wie we o.a. werken

Gemeente Amsterdam AMP Groep
AMP Groep heeft zich tijdens de invoering hiervan laten zien als betrouwbare en flexibele partner.
Logo Molenlanden AMP Groep
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar.
Logo gemeente Dinkelland AMP Groep
“Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente.
Accountsupport AMP Groep

Heeft u nog vragen? 

Ons accountteam staat voor u klaar

Verkoop is eigenlijk niets ander dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Scroll naar top