Vertrouwelijke documenten zorgvuldig bezorgd

Het bezorgen van documenten zoals paspoorten, rijbewijzen en taxipassen vraagt om zorgvuldigheid. Want verkeerde bezorging of look-a-like-fraude dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Zorgvuldig zijn, dat zit bij AMP Groep in ons bloed. Daarom kiezen, onder andere, gemeente Amsterdam, gemeente Utrecht en KIWA al voor AMP Groep.

Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op trustpilot.nl

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Een onafhankelijke instantie (BSI) controleert jaarlijks of we voldoen aan de gestelde normen.

Duurzaam

We zijn continu bezig om onze CO2-uitstoot te verlagen. Zo stimuleren we klanten een duurzame afspraak te maken. Het restant compenseren we via Trees for All.

In 6 stappen naar een enthousiaste klant

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest op mijnafspraak.nl een plaats, datum en tijd. En komt het toch niet uit? Het wijzigen van de afspraak is net zo eenvoudig.

Tijdvenster van 2 uur

De avond voor de afgesproken datum ontvangt de klant een tijdvenster van twee uur waarbinnen we langskomen.

Weten wie langskomt

Op mijnafspraak.nl ziet de klant vooraf welke medewerker langskomt voor de bezorging. Veilig idee toch?

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, melden we de klant de geschatte aankomsttijd. Live meekijken op mijnafspraak.nl kan ook.

Zien hoe het werkt

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-oveen ondertiteling) waarin wordt uitgelegd hoe de bezorging verloopt.

Alles naar wens?

Na de bezorging sturen we een korte enquête en vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie en reageren altijd persoonlijk.

Gemeente Amsterdam

Lees meer over de bezorging van reisdocumenten voor inwoners van gemeente Amsterdam

Meer voordelen:

Aan de juiste persoon

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (tactische profiling) en het controleren van fysieke lichaamskenmerken (technische profiling). Zo dragen we bij aan het voorkomen van look-a-likefraude.

Controle echtheid ID-bewijs

We gebruiken speciale tablets waarmee medewerkers de echtheid van ID-bewijzen controleren. Deze technologie wordt ook gebruikt door diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

AVG-verplichtingen

Mede door onze certificering op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ontzorgen van uw medewerkers

We helpen bijvoorbeeld gemeenten door identiteitsbewijzen die van de drukker komen op drukfouten te controleren. Ook vernietigen we vertrouwelijk documenten op een ‘data-zekere’ manier.

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op trustpilot.nl

Oog voor de maatschappij

Sociaal ondernemen vinden we erg belangrijk. We doen onze uiterste best om goed te doen. Zo steunen we bijvoorbeeld NL-Doet en zijn we sponsor van Villa Pardoes.

De Volkskrant

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

AMP Groep bezorgt vertrouwelijke documenten voor onder andere:

Gemeente Amsterdam AMP Groep

AMP Groep heeft zich tijdens de invoering van onze nieuwe bezorgdienst laten zien als betrouwbare en flexibele partner.

Logo Molenlanden AMP Groep

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar.

Logo gemeente Dinkelland AMP Groep

“Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente.

Meer weten? Ons team staat voor u klaar

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u bezorger of leverancier en zoekt u samenwerking? Stuur dan uw bericht naar leveranciers @ ampgroep.nl

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag