Zorgvuldig bezorgen van medicijnen en medische hulpmiddelen

Bij AMP Groep zijn we ervan overtuigd dat zorgvuldigheid altijd de norm moet zijn. Daarom bezorgen we voor opdrachtgevers zoals AMC, Amphia, LUMC en diverse apotheken medicijnen (2-8 graden en 15-25) altijd onder de juiste condities.

Over persoonsgegevens waarmee we in aanraking komen, waken we alsof die van onszelf zijn. Goed om te weten, we hebben twee certificeringen op het gebied van privacybescherming: ISO 27001 en ETSI.

En vanzelfsprekend gaan we ook zorgvuldig om met klanten. Wilt u zelf controleren dat dit geen loze kreet is? Voer gerust onze bedrijfsnaam eens in op bijvoorbeeld op trustpilot.nl 

"Voorheen moest ik altijd de gekoelde medicijnen ophalen bij de poli apotheek van het LUMC. Nu worden de medicijnen netjes en gekoeld thuis afgeleverd. Perfect!"

Klant van LUMC

Waarom kiezen voor AMP Groep?

1. We zorgen voor enthousiaste klanten

1. We zorgen voor enthousiaste klanten

Via mijnafspraak.nl houden we uw klant actief op de hoogte. Zo kan hij of zij vooraf zien welke medewerker er langskomt en kan de actuele aankomsttijd online worden gevolgd. 

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 500.000 enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot of Google wat klanten over ons schrijven.

2. We voldoen aan de AVG-verplichtingen

2. We voldoen aan de AVG-verplichtingen

Bij al onze diensten worden protocollen zorgvuldig nageleefd en persoonsgegevens van klanten veilig verwerkt.

Mede door onze certificeringen op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

3. Instructies worden tot in detail nageleefd

3. Instructies worden tot in detail nageleefd

Instructies voor onze medewerkers staan op een tablet, bij een klant die niet aanwezig is kan onze medewerker bijvoorbeeld dus precies zien of bijvoorbeeld bezorging bij de buren wel of niet is toegestaan. 

AMP Groep werkt conform de eisen van Goede Distributie Praktijken en heeft een GDP-vergunning. 

4. Gevalideerde transportoplossing die ook voldoet tijdens extreme omgevingstemperaturen

4. Gevalideerde transportoplossing die ook voldoet tijdens extreme omgevingstemperaturen

Ons magazijn is niet alleen gevalideerd voor cold chain (2-8 graden) en kamertemperatuur (15-25 graden), maar ook de bezorging voldoet aan alle GDP-eisen. 

Door onze CoolConnected transportoplossing blijft de temperatuur van het medicijn zowel tijdens extreme winterse als zomerse omstandigheden binnen de gewenste condities. Het temperatuurverloop kan ook individueel (per pakket) worden uitgelezen en gerapporteerd. 

 

"Het is heel fijn dat de medicijnen nu thuis bezorgd worden. Mooi op tijd ook!"

Klant van Amphia apotheek

Opdrachtgevers voor wie we graag maatwerk verzorgen

Albert Schweitzer

AMP Groep bezorgt de medicatie voor onze apotheek in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Een nieuwe service. Wie is onze patiënt over 10 jaar en wat zijn dan de behoeftes? Met AMP Groep zetten we in op de toekomst. Zorg op maat en daar hoort bezorging van medicatie bij. Nu kunnen onze patiënten en specialisten in alle uithoeken van Nederland vertrouwen op goede zorg. En daar zijn we trots op.

Bekijk de klantcase
Rollator.shop

De zorgvuldige bezorgwijze van AMP Groep maakt het dat klanten van Rollator.shop uiterst tevreden zijn over de aflevering van hun bestelde mobiliteit artikel. Via mijnafspraak.nl kunnen onze klanten precies aangeven wanneer de bezorger langskomt zodat zij niet meer de hele dag thuis hoeven te zijn. Bovendien is een levering in het weekend of ’s avonds geen enkel probleem en is een bestelling welke voor 22:00 uur besteld is de volgende dag al in huis.

Bekijk de klantcase
Gemeente Molenwaard

Thuisbezorgen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen is voor gemeente Molenwaard een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Inmiddels bezorgt AMP Groep deze documenten al 3 jaar bij onze inwoners thuis of op het werk. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar. Ook onze inwoners zijn tevreden: zij waarderen deze service met een ruime 8.

Gemeente Molenwaard
Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam biedt haar inwoners de keuze om hun nieuw aangevraagde reisdocument te laten bezorgen. AMP Groep heeft zich tijdens de invoering hiervan laten zien als betrouwbare en flexibele partner. De wijze waarop AMP Groep deze service voor onze burgers uitvoert , wordt door hen hoog gewaardeerd.

Gemeente Amsterdam
Gemeente Dinkelland en Tubbergen

Hoe wij de gemeente Dinkelland en Tubbergen de samenwerking ervaren in het Twents: “Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente. 

Gemeente Dinkelland en Tubbergen

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation