Uw medicatie extra zorgvuldig bezorgd door AMP Groep

Voor opdrachtgevers zoals AMC, Amphia, LUMC en Alliance Healthcare bezorgen we gekoelde medicijnen (2-8 graden en 15-25) en medische hulpmiddelen met extra zorg. Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

GDP vergunning

We hebben een GDP vergunning maar wat betekent dit? Er wordt bijvoorbeeld continu gemeten of de medicatie binnen de normen van Bij 2-8 of 15-25 graden blijft.

Zorgvuldig

Elke medewerker is uitgerust met een tablet met daarop speciale software. Zo kunnen we specifieke instructies uitvoeren. Ook zijn we ISO 9001 gecertificeerd.

Veilig

ISO 27001 en ETSI certificering om te zorgen dat uw privacy optimaal beschermd wordt. Elk jaar is er een onafhankelijk audit waarmee de normen worden getoetst. 

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid is één van onze beloftes. Wij scoren een 9 op basis van meer dan 1 miljoen klantreacties! Kijk gerust eens op Trustpilot.nl.

“Nu kunnen onze patiënten en specialisten in alle uithoeken van Nederland vertrouwen op goede zorg. En daar zijn we trots op.” 

Sasja van Bommel – Albert Schweitzer ziekenhuis.

Waarom AMP Groep >

We zorgen voor enthousiaste klanten

Via mijnafspraak.nl houden we uw klant actief op de hoogte. Zo kan hij of zij vooraf zien welke medewerker er langskomt en kan de actuele aankomsttijd online worden gevolgd. 

Doordat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening krijgt AMP Groep o.b.v. meer dan 500.000 enquêtes het rapportcijfer 9 en een Net Promotor Score van 65.

Zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot of Google wat klanten over ons schrijven.

AMP Groep Enthousiaste klanten
AMP Groep Vernietigen persoonsgegevens

Waarom AMP Groep >

We voldoen aan de AVG-verplichtingen ​

Bij al onze diensten worden protocollen zorgvuldig nageleefd en persoonsgegevens van klanten veilig verwerkt.

Mede door onze certificering op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Waarom AMP Groep >

Instructies worden tot in detail nageleefd

Elke medewerker ziet alle instructies op een speciaal ontwikkelde tablet. Bij een klant die niet aanwezig is kan onze medewerker bijvoorbeeld precies zien of bezorging bij de buren wel of niet is toegestaan. 

AMP Groep werkt conform de eisen van Goede Distributie Praktijken en heeft een GDP-vergunning. 

AMP Groep Controle identiteit
AMP Groep Medical

Waarom AMP Groep >

Realtime temperatuur controle

Er wordt continu gemeten of de medicatie binnen de normen van 2-8 of 15-25 graden blijft. Zowel in ons magazijn als tijdens de bezorging kunnen we voor elk medicijn zien of de juiste temepratuurcondities van toepassing zijn. Deze informatie is ook direct beschikbaar voor opdrachtgevers.

Waarom AMP Groep >

Duurzame verzendzakken

In elke schakel van onze processen hebben we de focus op verduurzamen. Zo maken we de verzendzakken voor het verpakken van de medicatie van gerecycled plastic. Het plastic wordt hergebruikt. Er wordt voor onze verzendzakken dus geen nieuw plastic gebruikt.   Het verduurzamen van de verzendzakken heeft geen effect op de kwaliteit van de zakken. Deze blijft gelijk. Een win-win situatie dus.

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

De Volkskrant

Voor wie we o.a. werken

Albert Schweitzer ziekenhuis AMP Groep

Met AMP Groep zetten we in op de toekomst. Nu kunnen onze patiënten en specialisten in alle uithoeken van Nederland vertrouwen op goede zorg.

Rollator.shop AMP Groep

De zorgvuldige bezorgwijze van AMP Groep maakt het dat klanten van Rollator.shop uiterst tevreden zijn over de aflevering van hun bestelde mobiliteit artikel.

Accountsupport AMP Groep

Heeft u nog vragen? 

Ons accountteam staat voor u klaar

Verkoop is eigenlijk niets ander dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Scroll naar top