Kwetsbare producten zorgvuldig bezorgd

Bij het bezorgen van bijvoorbeeld telefoons, laptops of andere kwetsbare producten staat zorgvuldigheid voorop. U wilt beschadigingen en vermissingen tenslotte graag voorkomen. 

Zorgvuldig zijn, dat zit bij AMP Groep in ons bloed. Daarom kiezen onder andere T-Mobile, KPN, Techrepair en Dustin al voor ons als logistieke partner.

Bent u ook op zoek naar zorgvuldigheid?

Klantvriendelijk

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op trustpilot.nl

Optimale privacybescherming

AMP Groep is ISO 27001 en ETSI gecertificeerd. Een onafhankelijke instantie (BSI) controleert jaarlijks of we voldoen aan de gestelde normen.

Duurzaam

We zijn continu bezig om onze CO2-uitstoot te verlagen. Zo stimuleren we klanten een duurzame afspraak te maken. Het restant compenseren we via Trees for All.

In 6 stappen naar een enthousiaste klant

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest op mijnafspraak.nl een plaats, datum en tijd. En komt het toch niet uit? Het wijzigen van de afspraak is net zo eenvoudig.

Tijdvenster van 2 uur

De avond voor de afgesproken datum ontvangt de klant een tijdvenster van twee uur waarbinnen we langskomen.

Weten wie langskomt

Op mijnafspraak.nl ziet de klant vooraf welke medewerker langskomt voor de bezorging. Veilig idee toch?

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, melden we de klant de geschatte aankomsttijd. Live meekijken op mijnafspraak.nl kan ook.

Zien hoe het werkt

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) waarin wordt uitgelegd hoe de bezorging verloopt.

Alles naar wens?

Na de bezorging sturen we een korte enquête en vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie en reageren altijd.

Dustin

Kostbare hardware, veilig bezorgd.

Meer voordelen:

Vermissingen en beschadiging

Een beschadiging of vermissing stelt het humeur van uw klant behoorlijk op de proef. Gelukkig komen vermissingen en beschadigingen bij ons maar zelden voor.

Hoge conversie

Dankzij ruime keuze uit tijdvensters, variërend van kleine tijdvakken van 2 uur tot grotere van 4 uur, halen we afleverpercentages van 99%.

Betalen aan de deur

Uw klant betaalt aan de deur, gewoon met PIN. U ontvangt daarvan een digitaal betaalbewijs. Veilig, gemakkelijk en betrouwbaar.

Digitale contracten

Het is mogelijk om een klant een digitaal, biometrisch contract te laten tekenen. Dankzij onze speciale software is dit contract is volledig rechtsgeldig.

Klantvriendelijke bezorging

Op basis van meer dan 1 miljoen reacties beoordelen klanten van onze opdrachtgevers onze dienstverlening met een 9. Kijk ook gerust eens op trustpilot.nl

Oog voor de maatschappij

Sociaal ondernemen vinden we belangrijk. We doen ons uiterste best om goed te doen. Zo steunen we bijvoorbeeld NL-Doet en zijn we sponsor van Villa Pardoes

De Volkskrant

“AMP Groep speelt slim in op de toegenomen vraag naar betrouwbare pakketbezorgers. Bezorgen voor gevorderden.”

AMP Groep bezorgt kwetsbare producten voor onder andere:

Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie is, gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening en het verlagen van kosten.

Door de samenwerking met AMP Groep is het mogelijk om thuiswerken grootschalig mogelijk te maken zonder de veiligheid van hardware en data in gevaar te brengen. 

Ben AMP Groep

Dankzij AMP Groep weet ik zeker dat mijn telefoons en abonnementen altijd op tijd en netjes worden bezorgd. Ook klanten ervaren hen als klantvriendelijke en betrouwbaar.

Een frictielozie ervaring en uitstekende service. Dat willen we voor onze klant. En dankzij de dankzij de samenwerking met AMP Groep maken we dat ook waar.

Meer weten? Ons team staat voor u klaar

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?

“Verkoop is eigenlijk niets anders dan service verlenen, je helpt een bedrijf met het oplossen van een probleem”. Deze filosofie staat bij onze aanpak centraal. En zo zorgen we ervoor dat we opdrachtgevers hebben die al ruim 15 jaar klant bij ons zijn. Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u bezorger of leverancier en zoekt u samenwerking? Stuur dan uw bericht naar leveranciers @ ampgroep.nl

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag