#1 We gaan zorgvuldig met producten en documenten om

Beschadigingen. Verkeerd adres. Medicijnen te warm of te koud. Zomaar een paar voorbeelden van situaties waar we, op zijn zachtst gezegd, niet van houden. Want als je medicijnen en documenten bezorgt en persoonsidentificaties uitvoert, moet je zorgvuldig zijn. Dat is onze tweede natuur geworden.

Continu verbeteren

Je kunt veel energie stoppen in een groot verbetertraject dat misschien wel een jaar duurt. Wij voeren liever 1000 kleine verbeteringen door die meteen resultaat voor onze klanten opleveren. En verbeteren is niet alleen iets voor het management. Iedere collega kan zijn steentje bijdragen om als organisatie beter te worden.

 

Investeren in ‘overhead’

Sommige organisaties vinden overhead een vies woord. Wij niet. Bij het bezorgen van medicijnen of het uitvoeren van persoonsidentificaties zijn er altijd bijzonderheden. Snel reageren kan niet met een uitgeklede organisatie. Daarom investeren wij juist wel in change managers, business analisten, teamleiders en allerlei ondersteunende functies.

Business intelligence

‘Zonder data ben je de zoveelste met een mening’. Deze quote van de Amerikaanse statisticus Deming inspireert ons. Wij willen weten waar we over praten. Daarom meten we met het programma ‘Tableau’ alle belangrijke doelen die we onszelf stellen. Lees er meer over in ons artikel  ‘Data to the people’. 

GDP-richtlijn

Namens apotheken en groothandels bezorgen we medicijnen direct aan patiënten. Dat luistert natuurlijk heel nauw. Daarom moet medicatie geconditioneerd worden bezorgd (-18, 2-8 of 15-25 graden). Te warm of te koud kan ervoor zorgen dat een medicijn mogelijk minder goed werkt. Daarom volgt AMP Groep de GDP-richtlijn op de voet. 

ISO 9001-certificering

Superspannend klinkt het niet als je een ISO 9001– certificaat hebt. Maar voor ons is het een middel om onszelf dwingen aan de hoogste eisen te voldoen. De audits die door onafhankelijke experts worden uitgevoerd zien we niet als een vervelende controle. Het is juist een mooie manier om te kijken waar dingen nog beter kunnen.

 

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag