#2 Persoonsgegevens zijn bij ons in veilige handen

De gevolgen van identiteitsfraude kunnen heftig zijn. Daarom is het goed dat er op dit gebied strenge wetgeving is. En als het ook maar even kan, leggen we onszelf nog strengere normen op dan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voorschrijft.

Persoonsgegevens: minder en sneller

Bij AMP Groep verzamelen we zo min mogelijk persoonsgegevens. En de gegevens die we van u hebben,  bewaren we zo kort mogelijk. Na een bezorging of identificatie dragen we uw persoonsgegevens zo snel mogelijk over aan onze opdrachtgever. Uw data verwijderen we vervolgens op een veilige manier.

ISO 27001 en ETSI certificeringen

We hebben twee certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI. ‘En wat betekent dit voor mij?’ vraagt u zich af, ‘Wat heb ik aan die certificeringen?’. Het komt erop neer dat wij bewezen goed omgaan met waardevolle informatie. We hebben dat proces helemaal onder controle.

Systemen up-to-date

Als je wilt kijken of je huis veilig is, moet je een dief proberen in te laten breken. Daarom laten wij regelmatig een gespecialiseerd ICT beveiligingsbedrijf testen of het toegang kan krijgen tot de persoonsgegevens die zijn opgeslagen bij AMP Groep. Dat bedrijf geeft ons advies hoe wij de beveiliging nog verder kunnen verbeteren. 

Intensieve begeleiding medewerkers

Vertrouwen is goed maar ‘zeker weten’ is beter. Onze medewerkers worden gescreend en uitgebreid opgeleid voordat ze in aanraking komen met persoonsgegevens. Ook scholen wij onze collega’s regelmatig bij op het gebied van privacybescherming en bijbehorende protocollen. 

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag