Dit zeggen opdrachtgevers over AMP Groep

Bezorgen reisdocumenten

Gemeente Amsterdam AMP Groep

De gemeente Amsterdam biedt haar inwoners de keuze om hun nieuw aangevraagde reisdocument te laten bezorgen. AMP Groep heeft zich tijdens de invoering hiervan laten zien als betrouwbare en flexibele partner. De wijze waarop AMP Groep deze service voor onze burgers uitvoert, wordt door hen hoog gewaardeerd.

Logo gemeente Dinkelland AMP Groep

Hoe wij de gemeente Dinkelland en Tubbergen de samenwerking ervaren in het Twents: “Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente.

Logo Molenlanden AMP Groep
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar. 

Bezorgen medicatie

Albert Schweitzer ziekenhuis AMP Groep

AMP Groep bezorgt de medicatie voor onze apotheek in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Een nieuwe service. Wie is onze patiënt over 10 jaar en wat zijn dan de behoeftes? Met AMP Groep zetten we in op de toekomst. Zorg op maat en daar hoort bezorging van medicatie bij. Nu kunnen onze patiënten en specialisten in alle uithoeken van Nederland vertrouwen op goede zorg. En daar zijn we trots op.

Rollator.shop AMP Groep

De zorgvuldige bezorgwijze van AMP Groep maakt het dat klanten van Rollator.shop uiterst tevreden zijn over de aflevering van hun bestelde mobiliteit artikel. Via mijnafspraak.nl kunnen onze klanten precies aangeven wanneer de bezorger langskomt zodat zij niet meer de hele dag thuis hoeven te zijn. Bovendien is een levering in het weekend of ’s avonds geen enkel probleem en is een bestelling welke voor 22:00 uur besteld is de volgende dag al in huis.

Bezorgen kwetsbare producten

Ben AMP Groep

AMP groep is al jaren lang een fijne partner van Ben. Dankzij de AMP Groep weet ik zeker dat mijn telefoons en abonnementen altijd op tijd en netjes worden bezorgd bij mijn klanten! Ook zij ervaren AMP Groep als een zeer klantvriendelijke en betrouwbare partij.

T mobile AMP Groep

Door het bezorgproces volledig af te stemmen op de klantwens, realiseert T-Mobile niet alleen een hoge online conversie, maar bovenal tevreden klanten. Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie is die gericht is op het continu verbeteren van de dienstverlening en het verlagen van kosten.

Sinds de fusie van Tele2 met T-Mobile zijn bijna alle Tele2 processen verhuisd naar de T-Mobile infrastructuur. Daardoor is Tele2 nog meer een online merk geworden. We willen de klant een frictieloze ervaring bieden en een uitstekende service. Dat kunnen we met AMP Groep. De levering gebeurt op een klantvriendelijke wijze. De klant kiest zelf een aflevermoment, zelfs ‘s avonds of in het weekend.

Identificeren van personen

ABN-AMRO AMP Groep

U wilt niet te veel tijd besteden aan uw bankzaken. Als u online een rekening heeft aangevraagd bij ABN AMRO, moeten er nog een aantal controles en werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

Voor KPN is het belangrijk dat identificaties voor bijvoorbeeld eHerkenning en PKI-overheid zorgvuldig plaatsvinden. Persoonsgegevens moeten vanzelfsprekend in veilige handen blijven. Maar het is ook belangrijk dat het op een klantvriendelijke wijze gebeurt. Daarom heeft KPN gekozen voor AMP Groep.

ICS AMP Groep

Als u klant wordt of bent bij International Card Services, kan het zijn dat wij u vragen om u te identificeren. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep.

Reconi AMP Groep

Reconi is zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

Bigbank AMP Groep

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep. Door de identificatie te laten verlopen door AMP Groep, kan de Nederlandse klant snel en eenvoudig een deposito openen bij Bigbank.

Wij werken voor de identiteitscontrole van personen die Zlogin eHerkenningsmiddelen aanvragen samen met AMP Groep. Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid. Omdat deze waarden ook voor ons van groot belang zijn in ons denken en handelen hebben we voor hen gekozen.
Zlogin is een product van Unifiedpost.

Savedo AMP Groep

AMP Groep maakt het met haar identificatie-diensten mogelijk voor de Nederlandse consument via Savedo moeiteloos online spaarrekeningen in heel de Europese Unie te openen. AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Quovadis AMP Groep

Vlot, punctueel en servicegericht’, zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben. Efficiënt uitvoeren van identificaties is mensenwerk, maar AMP Groep weet het accent op het menselijke te leggen en het werk niet te vergeten.

ASN bank AMP Groep

Nieuwe klanten moeten door ASN Bank, volgens de wet Wwft, geïdentificeerd worden voordat zij gebruik kunnen maken van een financiële dienst. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep.

ASN Bank investeert in duurzame ontwikkeling. Dat doen wij o.a. door duurzaamheid aan te jagen in de financiële wereld. ASN Bank vertrouwt erop dat AMP Groep de identificatie van onze klanten op een betrouwbare, eenvoudige en klantvriendelijke wijze uitvoert. Op een door de klant zelfgekozen locatie, datum en tijdstip. Zo kunnen we samen met AMP Groep invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties.

Brainnet AMP Groep

Brainnet is een onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en wij bieden organisaties visie, expertise en capaciteit om hen 100% te ontzorgen bij het inhuren van extern personeel. Wij lossen capaciteitsvraagstukken op en managen het totale inhuurproces. Schakelt een opdrachtgever een externe professional in, dan is de opdrachtgever verplicht de identiteit van de ingeleende professional te controleren aan de hand van het fysieke identiteitsbewijs. De samenwerking met AMP Groep maakt het nu ook mogelijk om deze controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. Mede vanwege de korte lijnen en een hoge mate van service verloopt de samenwerking prettig.

Trainen op identiteitscontrole

Joinuz AMP Groep
We vonden het een leerzame en interessante training!
SDBV AMP Groep
Wij vonden het een leuke en leerzame training, nogmaals bedankt!
Scroll naar top