Identificeren

In opdracht van Lucom Benelux B.V. identificeren we voor MKB-Ondertekenen ondernemers die een QES-certificaat aanvragen.

E-commerce

Voor e-commerce bedrijven zoals Dustin en T-Mobile bezorgen we fraudegevoelige, breekbare en/of kostbare producten met de grootst mogelijke zorg. 

Medical

Voor ziekenhuizen, apotheken en groothandels bezorgen we gekoelde (2-8 en 15-25 graden) medicijnen. Zo helpen we onder andere AMC, LUMC, Alliance Healthcare en Albert Schweitzer Ziekenhuis om het dagelijks leven van patiënten makkelijker te maken. 

Albert Schweitzer ziekenhuis

ASN Bank

“Samen met AMP Groep kunnen we invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties.”

ASN bank AMP Groep

Savedo

“AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie van Savedo”

Savedo AMP Groep

ICS

“Als u klant wordt of bent kan het zijn dat wij u vragen om u te identificeren. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met AMP Groep.”

Finance

Voor financiële instellingen identificeren we klanten op locatie of op afstand (app). Zo zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Savedo, ASN Bank en ICS  voldoen aan de KYC-eisen Wet te voorkoming van Witwassen en de Financiering van Terrorisme (WWFT). 

Finance

Voor identity service providers zoals KPN, Z-Login, Reconi  en QuoVadis identificeren we klanten in het kader van Nederlandse en internationale wet- en regelgeving zoals de  eHerkenning, PKI-Overheid en eIDAS. 

Reconi

“Reconi is zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.”

Reconi AMP Groep

Z-login

“Wij hebben na een zorgvuldig selectieproces gekozen voor AMP Groep. Dit omdat zij staan voor professionaliteit en klantgerichtheid.”

Quovadis

“AMP Groep’s flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie van Savedo”

Quovadis AMP Groep

Gemeenten

Voor ruim 60 gemeenten waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht bezorgen we paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Zo helpen we gemeenten met het toegankelijker maken van haar dienstverlening. 

Amsterdam

“AMP Groep heeft zich tijdens de invoering  laten zien als betrouwbare en flexibele partner. De wijze waarop AMP Groep de service voor onze burgers uitvoert, wordt door hen hoog gewaardeerd.”

Gemeente Amsterdam AMP Groep

Molenland

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar. “

Dinkelland

Hoe wij de gemeente Dinkelland en Tubbergen de samenwerking ervaren in het Twents: “Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente.

E-commerce

Voor e-commerce bedrijven zoals Ben, Tele2 en T-Mobile bezorgen we fraudegevoelige, breekbare en/of kostbare producten met de grootst mogelijke zorg. 

T-Mobile

“Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie is die gericht is op het continu verbeteren van de dienstverlening en het verlagen van kosten.”

BEN

“AMP groep is al jaren lang een fijne partner van Ben. Dankzij de AMP Groep weet ik zeker dat mijn telefoons en abonnementen altijd op tijd en netjes worden bezorgd bij mijn klanten! Ook zij ervaren AMP Groep als een zeer klantvriendelijke en betrouwbare partij.”

Ben AMP Groep

TELE2

“Sinds de fusie van Tele2 met T-Mobile zijn bijna alle Tele2 processen verhuisd naar de T-Mobile infrastructuur. Daardoor is Tele2 nog meer een online merk geworden. We willen de klant een frictieloze ervaring bieden en een uitstekende service. Dat kunnen we met AMP Groep.”

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag