Het werd een bijzondere dag tijdens NL doet

AMP Groep vindt het belangrijk op sociaal vlak een steentje bij te dragen. Het is één van onze 6 beloftes.
AMP Groep

AMP Groep vindt het belangrijk op sociaal vlak een steentje bij te dragen. Het is één van onze 6 beloftes. NLdoet geeft ons als organisatie de mogelijkheid onze betrokkenheid te laten zien. AMP-collega’s Peter, Dennis en Denny hebben op 15 maart meegedaan met deze vrijwilligersdag. “Iets terug doen geeft een gevoel van voldoening”, aldus Dennis.

“We begonnen de dag met een kop koffie, maakte kennis met een paar cliënten en kregen een rondleiding.”, vertelt Peter. Zorgboerderij Bartimeus verzorgt dagbesteding voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. In totaal werken er 9 begeleiders en wordt er dagbesteding aangeboden voor 50 cliënten. Hij vervolgt: “Mijn vriendin werkt op deze zorgboerderij. Ik weet dat het werk fysiek en mentaal zwaar kan zijn. Dat wij als AMP Groep een dag kunnen helpen is fantastisch. Dat wordt echt enorm gewaardeerd.”

Na de rondleiding werd er gestart met het geven van melk aan de lammetjes. Misschien wel het mooiste moment van de dag, maar er lagen meer klussen die opgepakt moesten worden. De hele dag werkten Peter, Denny en Dennis aan verschillende projecten in en om de boerderij. Zo repareerden ze een hekwerk waar groentes tegenaan groeien en mochten ze de groentetuin bemesten. “We hebben met veel plezier samengewerkt. We werden echt even onderdeel van het vrijwilligersteam.”

“Het gaat om het wij-gevoel”, legt Peter uit: “Aan het eind van de dag hadden we echt even het gevoel dat we een verschil hadden gemaakt.” Eén van de drie, Denny, bleek zelfs een uitzonderlijk talent. Denny vertelt met een knipoog: “Ik kon echt even mijn ei kwijt op de zorgboerderij.”

We zijn blij dat we als AMP Groep dit jaar de medewerkers, vrijwilligers en cliënten van Zorgboerderij Bartimeus in Langbroek een dag hebben mogen ondersteunen. Ook volgend jaar kan NLdoet rekenen op onze medewerking.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
LEES OOK