Hoe herkent u oplichters?

Vervelend voor ons, maar vooral voor u als klant: criminelen die zich via Whatsapp voordoen als medewerkers van AMP Groep om zo aan uw persoonsgegevens of andere gevoelige informatie te komen. Gelukkig zijn er een aantal zaken waaraan u deze oplichters kunt herkennen.

Vrouw typt bericht via whatsapp met opengeklapte laptop op de achtergrond.
  1. Naam
    Onze officiële naam is AMP Groep niet AMP Group of een andere variatie hierop
  2. E-mailadres
    Onze e-mailadressen eindigen op @ampgroep.nl of mijnafspraak@ampgroep.com, nooit op @gmail.com of een andere variatie hierop
  3. Het telefoonnummer
    Het kan wel eens voorkomen dat we u een bericht sturen via ons zakelijke Whatsapp account. U herkent ons account aan dit telefoonnummer: +31 628 794 926

Wij vragen nooit om een betaling vooraf

Goed om te weten: wij vragen nooit om een betaling vooraf. Indien nodig, vragen wij om een betaling aan de deur. Controleer in dit geval altijd of de medewerker is wie hij/zij zegt te zijn door te vragen naar de unieke code die beschikbaar is via uw account op mijnafspraak.nl.

Twijfels? Vragen!

Heeft u een verzoek gekregen om extra informatie te verstrekken of een betaling te doen en twijfelt u over de echtheid van het bericht? Neem direct contact op met ons, zodat we het bericht kunnen verifiëren of rapporteren.

Deel dit artikel:
LinkedIn
Email
WhatsApp