Bezorgen van reisdocumenten, rijbewijzen en taxipassen en meer

Gemeente Molenwaard

Thuisbezorgen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen is voor gemeente Molenwaard een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Inmiddels bezorgt AMP Groep deze documenten al 3 jaar bij onze inwoners thuis of op het werk. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar. Ook onze inwoners zijn tevreden: zij waarderen deze service met een ruime 8.

Gemeente Molenwaard
Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam biedt haar inwoners de keuze om hun nieuw aangevraagde reisdocument te laten bezorgen. AMP Groep heeft zich tijdens de invoering hiervan laten zien als betrouwbare en flexibele partner. De wijze waarop AMP Groep deze service voor onze burgers uitvoert , wordt door hen hoog gewaardeerd.

Gemeente Amsterdam
Gemeente Dinkelland en Tubbergen

Hoe wij de gemeente Dinkelland en Tubbergen de samenwerking ervaren in het Twents: “Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente. 

Gemeente Dinkelland en Tubbergen

Bezorgen van medicijnen en medische hulpmiddelen

Rollator.shop

De zorgvuldige bezorgwijze van AMP Groep maakt het dat klanten van Rollator.shop uiterst tevreden zijn over de aflevering van hun bestelde mobiliteit artikel. Via mijnafspraak.nl kunnen onze klanten precies aangeven wanneer de bezorger langskomt zodat zij niet meer de hele dag thuis hoeven te zijn. Bovendien is een levering in het weekend of ’s avonds geen enkel probleem en is een bestelling welke voor 22:00 uur besteld is de volgende dag al in huis.

Rollator.shop

Bezorgen van kwetsbare producten zoals mobiele telefoons

Mobiel.nl

De dienstverlening is zo vooruitstrevend dat bij het vallen van de naam AMP Groep iedereen bij ons weet: dat stuk zit wel goed. Een absoluut voorbeeld als het gaat om een zorgvuldige omgang met klanten en klantgegevens.

Mobiel.nl
Ben

AMP groep is al jaren lang een fijne partner van Ben. Dankzij de AMP Groep weet ik zeker dat mijn telefoons en abonnementen altijd op tijd en netjes worden bezorgd bij mijn klanten! Ook zij ervaren AMP Groep als een zeer klantvriendelijke en betrouwbare partij.

Ben
T-Mobile

Door het bezorgproces volledig af te stemmen op de klantwens, realiseert T-Mobile niet alleen een hoge online conversie, maar bovenal tevreden klanten. Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie, is gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening en het verlagen van kosten.

T-Mobile

Identificatie van klanten en medewerkers op locatie en via online video identificatie

ABN AMRO

U wilt niet te veel tijd besteden aan uw bankzaken. Als u online een rekening heeft aangevraagd bij ABN AMRO, moeten er nog een aantal controles en werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep.

ABN AMRO
Bigbank

Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep. Door de identificatie te laten verlopen door AMP Groep, kan de Nederlandse klant snel en eenvoudig een deposito openen bij Bigbank.

Bigbank
QuoVadis Trustlink

'Vlot, punctueel en servicegericht', zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben. Efficiënt uitvoeren van identificaties is mensenwerk, maar AMP Groep weet het accent op het menselijke te leggen en het werk niet te vergeten.

QuoVadis Trustlink
Brainnet

Brainnet is een onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en wij bieden organisaties visie, expertise en capaciteit om hen 100% te ontzorgen bij het inhuren van extern personeel. Wij lossen capaciteitsvraagstukken op en managen het totale inhuurproces. Schakelt een opdrachtgever een externe professional in, dan is de opdrachtgever verplicht de identiteit van de ingeleende professional te controleren aan de hand van het fysieke identiteitsbewijs. De samenwerking met AMP Groep maakt het nu ook mogelijk om deze controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. Mede vanwege de korte lijnen en een hoge mate van service verloopt de samenwerking prettig.

Brainnet
Savedo

AMP Groep maakt het met haar identificatie-diensten mogelijk voor de Nederlandse consument via Savedo moeiteloos online spaarrekeningen in heel de Europese Unie te openen. AMP Groep's flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie waarin Savedo actief is.

Savedo
BKV Group

BKV heeft als arbeidsbemiddelaar in de gezondheidszorg voor AMP Groep gekozen. Enerzijds omdat zij een eenvoudige en praktische manier bieden om onze kandidaten te identificeren. Onze zorgprofessionals zitten namelijk door heel Nederland verspreid, waardoor identificatie vanuit ons kantoor in Breda niet altijd even eenvoudig is. Daarnaast is het voor AMP vanzelfsprekend dat de identificatie op een betrouwbare manier plaatsvindt en dat de privacybescherming goed geregeld is. En dat is een absolute vereiste voor BKV,

BKV Group
CreAim/ Reconi

CreAim/ Reconi zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service.

CreAim/ Reconi

Trainen van medewerkers op identiteitscontrole op locatie of via een online module

Joinuz Detachering

We vonden het een leerzame en interessante training!

Joinuz (detachering)
 SDBV (Schiphol Dienstverlening BV)

Ook wij vonden het een leuke en leerzame training, nogmaals bedankt!

SDBV (Schiphol Dienstverlening BV)
Gemeente Molenwaard

Mooie, zinvolle, energieke, leerzame training profiling beleefd van AMP Groep.

Gemeente Molenwaard

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation