Bezorging

van vertrouwelijke documenten zoals paspoorten, rijbewijzen en taxipassen

Gemeente Molenwaard

"Thuisbezorgen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Inmiddels bezorgt AMP Groep deze documenten al 3 jaar bij onze inwoners thuis of op het werk. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met én werkwijze van AMP Groep. Die is professioneel, snel, veilig en betrouwbaar. Ook onze inwoners zijn tevreden: zij waarderen deze service met een ruime 8."

Gemeente Molenwaard
Gemeente Amsterdam

"De gemeente Amsterdam biedt haar inwoners de keuze om hun nieuw aangevraagde reisdocument te laten bezorgen. AMP Groep heeft zich tijdens de invoering hiervan laten zien als betrouwbare en flexibele partner. De wijze waarop AMP Groep deze service voor onze burgers uitvoert , wordt door hen hoog gewaardeerd."

Gemeente Amsterdam
Gemeente Dinkelland en Tubbergen

"Hoe wij de samenwerking ervaren in het Twents: “Better ’n goein noaber as ’n verre buur (gemeente). Vertaald: Beter een goede buurman dan een verre buurgemeente. "

Gemeente Dinkelland en Tubbergen

Bezorging

van kwetsbare producten zoals mobiele telefoons en medische hulpmiddelen

Ben

"Mijn telefoons en abonnementen worden dankzij AMP Groep altijd netjes bezorgd bij mijn klanten. AMP Groep is al jarenlang een fijne partner van Ben. Hun transparantie zorgt voor vertrouwen, zij bieden eenvoud en gemak en zetten altijd de klant centraal. Dit laten zij zien door mee te denken met mij over wat ik en mijn klanten belangrijk vinden."

Ben
T-Mobile

"Door het bezorgproces volledig af te stemmen op de klantwens, realiseren we niet alleen een hoge online conversie, maar bovenal tevreden klanten. Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie, is gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening en het verlagen van kosten."

T-Mobile
Mobiel.nl

"De dienstverlening is zo vooruitstrevend dat bij het vallen van de naam AMP Groep iedereen bij ons weet: dat stuk zit wel goed. Een absoluut voorbeeld als het gaat om een zorgvuldige omgang met klanten en klantgegevens."

Mobiel.nl

Identificatie

van klanten en medewerkers op locatie en via de webcam

ABN AMRO

"U wilt niet te veel tijd besteden aan uw bankzaken. Als u online een rekening heeft aangevraagd bij ABN AMRO, moeten er nog een aantal controles en werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat uw aanvraag zorgvuldig verloopt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarom werkt ABN AMRO met AMP Groep."

ABN AMRO
Bigbank

"Bigbank staat voor realisme en duurzaamheid. Het streven naar moderne en digitale oplossingen heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking met AMP Groep. Door de identificatie te laten verlopen door AMP Groep, kan de Nederlandse klant snel en eenvoudig een deposito openen bij Bigbank."

Bigbank
QuoVadis Trustlink

"'Vlot, punctueel en servicegericht', zijn de eerste woorden die binnen QuoVadis worden gebruikt als wij het over AMP Groep als identificatiedienst hebben. Efficiënt uitvoeren van identificaties is mensenwerk, maar AMP Groep weet het accent op het menselijke te leggen en het werk niet te vergeten."

QuoVadis Trustlink
Brainnet

"Brainnet is een onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en wij bieden organisaties visie, expertise en capaciteit om hen 100% te ontzorgen bij het inhuren van extern personeel. Wij lossen capaciteitsvraagstukken op en managen het totale inhuurproces. Schakelt een opdrachtgever een externe professional in, dan is de opdrachtgever verplicht de identiteit van de ingeleende professional te controleren aan de hand van het fysieke identiteitsbewijs. De samenwerking met AMP Groep maakt het nu ook mogelijk om deze controles op locatie van de externe professional of op locatie bij de opdrachtgever uit te voeren. Mede vanwege de korte lijnen en een hoge mate van service verloopt de samenwerking prettig."

Brainnet
Savedo

"AMP Groep maakt het met haar identificatie-diensten mogelijk voor de Nederlandse consument via Savedo moeiteloos online spaarrekeningen in heel de Europese Unie te openen. AMP Groep's flexibele en innovatieve dienstverlening past uitstekend bij de vooruitstrevende fintech-industrie waarin Savedo actief is."

Savedo
Creaim

"Zeer tevreden over de diensten van AMP Groep, een professionele organisatie met een uitstekende service."

Creaim

Trainen

van medewerkers op identiteitscontrole op locatie of via een online module

""Ook wij vonden het een leuke en leerzame training, nogmaals bedankt!""

SDBV (Schiphol Dienstverlening BV)
Gemeente Molenwaard

"Mooie, zinvolle, energieke, leerzame training profiling beleefd van AMP Groep."

Gemeente Molenwaard

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation