Mijn ambitie brengt mij steeds een stap hoger

Denny (27) is sinds 2013 werkzaam bij AMP Groep en heeft sindsdien verschillende functies mogen bekleden binnen het bedrijf.
Denny AMP Groep

Denny (27) is sinds 2013 werkzaam bij AMP Groep en heeft sindsdien verschillende functies mogen bekleden binnen het bedrijf. Tussendoor is hij ook nog even weg geweest, maar niet voor lang. Binnen drie dagen klopte hij weer op de deur van AMP Groep omdat hij graag terug wilde komen.

Kan je iets vertellen over jouw loopbaan bij AMP Groep?

In de afgelopen vijf jaar heb ik verschillende functies gehad. Ik ben begonnen als bezorger. Dit deed ik twee dagen in de week. Omdat ik op hoog niveau voetbalde en hiervoor veel moest trainen heb ik de keuze gemaakt om in het contactcenter te gaan werken. Na twee jaar met veel plezier op deze functie te hebben gewerkt kwam er een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever op mijn pad. Ik besloot AMP te verlaten. Het avontuur sprak mij aan. De realiteit was anders.

Wat doe je op dit moment?

Inmiddels ben ik werkzaam op de afdeling Account Support. Mijn werk is nu net even anders. Waar je in het contactcenter de klanten van de opdrachtgever helpt, ondersteun ik nu de opdrachtgever zelf.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik de keus heb durven maken om terug te gaan naar AMP. Trots is iets wat soms in de weg kan zitten. Toch is dit een hele goede beslissing geweest. Ik werk met veel plezier bij AMP. Elke dag weer. Wat ik leuk vind bij AMP is vooral de sfeer. Ik vind dit ook belangrijk! Wat dat betreft ben ik een gevoelsmens. Het klinkt allemaal heel cliché, maar als ik iets bijdraag dat gewaardeerd wordt, dan geeft mij dat een goed gevoel.

Heb je nog carrièretips?

Ik ben niet het stereotype voorbeeld, maar ik heb heel erg het gevoel dat ik ben veranderd. Vooral na mijn korte uitstapje naar een andere werkgever. Dit heeft te maken met mijn houding. Ik wil laten zien dat ik ambitie heb. Als je openstaat voor kritiek van anderen en er ook echt wat mee doet dan wordt het opgemerkt en beloond.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de mogelijkheden om bij AMP Groep aan de slag te gaan op onze werken bij pagina. 
Ik wil graag meer weten

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
LEES OOK