Het verbeteren van in-house software is mijn passie

Afgestudeerd aan het conservatorium maar met een enorme passie voor programmeren. Peter werkt sinds kort bij AMP Groep en heeft hier echt gevonden wat hij zocht. Het verbeteren en door ontwikkelen van in-house software.
Peter AMP Groep

Kan je iets vertellen over jouw werk als programmeur bij AMP Groep?

Ik werk hier nog maar 5 maanden maar heb echt al het idee dat ik een verschil kan maken. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam AMP Groep op mijn pad. Het zorgvuldig omgaan met processen sprak mij aan. Dat is waar ik naar zocht. De tijd nemen om echt iets goeds te maken.

Daarnaast is er ook ruimte voor creativiteit en daar komt mijn conservatoriumopleiding weer goed van pas. Aan het conservatorium heb ik geleerd door creativiteit oplossingen te vinden. Tijdens het sparren met mijn collega’s is er ruimte om de route zelf vorm te geven. We streven allemaal naar verbeteren en efficiënt maken van onze software. En dat lukt!

Een bijzondere overgang. Van conservatorium naar programmeren.

Dat valt voor mij dus erg mee. Tijdens mijn studie vond ik het al erg leuk om bezig te zijn met programmeren. Om naast mijn muziek carrière door te gaan met programmeren zag ik dus meer als een hobby, en wat is er mooier dan om van je hobby je werk te maken? Dat is gelukt en daar ben ik heel blij mee.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik rijd vanaf mijn huis in Utrecht naar kantoor in Houten. Meestal pak ik even een kop koffie en maak een praatje. Soms is dat gelijk over een tof project of over een mooi stukje code, maar soms is het gewoon over koetjes en kalfjes. Dan volgt er een meeting met de andere programmeurs. We kijken naar de prioriteiten en naar het werk dat we hebben verricht, vervolgens verdelen we taken en gaan we lekker aan de slag. We werken in sprints van twee weken. Na die twee weken hebben we overleg over de voortgang van de taken.

Peter AMP Groep

Wil je nog iets kwijt?

Ik wil nog wel even zeggen dat ik AMP Groep echt een feelgoodomgeving vind. Daar bedoel ik mee dat het contact met collega’s supergoed is. Ook over afdelingen heen gaat iedereen goed met elkaar om. Voorlopig ga ik niet weg.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de mogelijkheden om bij AMP Groep aan de slag te gaan op onze werken bij pagina. 
Ik wil graag meer weten

Deel dit artikel:

LinkedIn
Email
WhatsApp
LEES OOK

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag