Ik kan me geen betere studentenbaan wensen!

Lekker flexibel werken naast zijn studie. Dat was de reden dat Marco Martina bij AMP Groep aanklopte. Nu is zijn plan: studie afmaken, zichzelf ontwikkelen en een groter verschil maken binnen de organisatie. 
Marco Martina AMP Groep

Hoe ben je bij AMPGroep terecht gekomen?

Ik zocht een baan voor naast mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening. Het moeilijke aan werken naast studeren is dat je niet altijd op dezelfde tijden en dagen kan werken. Via via hoorde ik van de flexibele werktijden van AMP Groep en twijfelde geen moment.

Hoe start jouw werkweek?

Het begint met de maandagochtend. Op dat moment stuur ik een Whatsappje met mijn beschikbare dagen en uren. Lekker makkelijk! Omdat ik niet verplicht ben om een minimaal aantal uren te werken kan ik het supergoed combineren met mijn studie en kom ik nooit in de knel. In overleg komen dan je uren voor die week tot stand.

Wat vind je het leukste aan je baan?

Allereerst is het werk zelf top. Je leert naar mensen luisteren en je mag werken voor grote opdrachtgevers. Als oproepkracht mag je zelf bepalen op welke werkplek je gaat zitten. Het werk is afwisselend. Als callcentermedewerker help je bezorgers met vragen, maak je afspraken met klanten en je plant de afspraken in. Vooral de collega’s zijn super. Het contactcenter is echt een open en gezellige club mensen. Iedereen helpt elkaar en kan het goed met elkaar vinden. Veel collega’s zijn student of hebben om een andere reden een flexibele baan nodig!

Oh, vergeet ik bijna de goede koffie en het tafeltennissen! Als het druk is moeten we met het hele callcenterteam even knallen. Dat voelt goed. Zo wordt het een teamprestatie. Is het rustiger? Dan is ruimte om even een fanatiek potje te tafeltennissen. Misschien dat ik dit jaar het jaarlijkse AMP tafeltennistoernooi win. Zou wat zijn!

Marco Martina AMP Groep

Hoe zie je je toekomst bij AMPGroep?

Het is superfijn werken bij AMP Groep. Het voelt dus heel goed om mijn carrière hier te starten. Mijn doel is om binnen AMP Groep door te groeien en meer te gaan betekenen. Het allerliefste zou ik willen doorgroeien tot accountmanager. Het mooie aan AMP Groep is dat je die ambitie kan uitspreken en dat er ook echt wat mee gedaan wordt.

Zou je AMPGroep aanbevelen bij je vrienden?

Ik vraag vaak aan klasgenoten vrienden en medestudenten of ze nog een toffe flexibele baan zoeken. Als ze dat willen dan vertel ik ze te solliciteren bij het contactcenter bij AMP Groep. We zoeken nog mensen! 😀

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de mogelijkheden om bij AMP Groep aan de slag te gaan op onze werken bij pagina.
Ik wil graag meer weten

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
LEES OOK