Kostbare hardware, veilig bezorgd voor Dustin

Bij AMP Groep zijn we dol op technologie. Zo dol, dat we u zelfs beloven altijd de laatste technologie toe te passen. Daarom zijn we extra trots op onze samenwerking met Dustin. De grootste, merkonafhankelijke IT-leverancier van de BeNeLux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Met een team van 2300 professionals, verdeeld over vijf landen, zorgt Dustin ervoor dat iedereen, altijd en overal, zorgeloos kan werken.

een werknemer die geconcentreerd naar zijn beeldscherm aan het kijken is, dient als link naar een artikel over kostbare hardware

Thuiswerken, dat zorgt voor uitdagingen

Het nieuwe normaal, waarin we allemaal meer thuiswerken, brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Dustin helpt bedrijven deze uitdagingen het hoofd te bieden met de beste IT-oplossingen. En bij de bezorging van de kostbare hardware die daarvoor nodig is? Daar komt AMP Groep in beeld.

Betrouwbare bezorging in vier stappen

In zes stappen zorgen we namelijk voor een veilige bezorging van de hardware en een tevreden klant.

01

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest zelf waar, wanneer én op welk moment de bezorger langskomt. Komt de afspraak toch niet uit? Wijzigen kan tot 21:00 uur in de avond vóór de dag van levering en is net zo eenvoudig als het maken van een afspraak!
Zelf vooraf datum selecteren voor bezorging van medicijnen door AMP Groep.

02

Tijdvak van 2 uur

Om 22:00 uur op de avond vóór levering ontvangt de klant via e-mail een tijdvak van 2 uur waarin we langskomen. Daarnaast kan de klant ervoor kiezen om een reminder per sms te ontvangen om 08:00 uur op de dag van levering.
Tijdvak van twee uur waarin de bezorger van AMP Groep langskomt.

03

Vooraf kennismaken

Op mijnafspraak.nl ziet de klant wie er langskomt. De pasfoto van onze medewerker is vanaf 08:00 uur zichtbaar en met de unieke code kan de klant eenvoudig zelf aan de deur controleren of de medewerker is wie hij/zij zegt. Zo weet de klant zeker dat het goed zit.
Unieke code om de bezorger van AMP Groep te verifiëren is beschikbaar op mijnafspraak.nl

04

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, sturen we de klant een e-mail met de geschatte aankomsttijd. Op mijnafspraak.nl kan de aankomsttijd zelfs live gevolgd worden: onze aftelklok is tot op de minuut nauwkeurig!
Track & trace van live locatie om te zien hoelang het nog duurt voor de bezorger van AMP Groep aanbelt.

05

Uitleg over de bezorging

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) waarin we stap voor stap uitleggen hoe de bezorging in zijn werk gaat. Zo zorgen we ervoor dat de klant niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid is.
Video met uitleg over de bezorging van medicijnen door AMP Groep.

06

Alles naar wens?

Na de bezorging sturen we een korte enquête waarin we vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie en reageren altijd persoonlijk. Zo kunnen we onze service continu blijven verbeteren. Nieuwsgierig? U kunt het resultaat dagelijks inzien!
Mogelijkheid om feedback te geven na de bezorging van de medicijnen.

 

Zo ervaart Dustin de samenwerking met AMP Groep

Na een soepele implementatie begin 2022 is de samenwerking in maart van start gegaan. Dustin (voorheen Centralpoint B.V.) koos voor AMP Groep om de logistieke uitdagingen rondom kostbare hardware op een veilige en zeer klantvriendelijke manier op te lossen. Door deze samenwerking is het mogelijk om thuiswerken grootschalig mogelijk te maken zonder de veiligheid van hardware en data in gevaar te brengen.’

Meer over bezorgen van kwetsbare producten

Op de pagina bezorgen van consumenten elektronica vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Bent u al enthousiast? En wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Ons accountteam neemt graag contact met u op!

 

Deel dit artikel:
LinkedIn
Email
WhatsApp