Kostbare hardware, veilig bezorgd

Bij AMP Groep zijn we dol op technologie. Zo dol, dat we u zelfs beloven altijd de laatste technologie toe te passen. Daarom zijn we extra trots op onze samenwerking met Dustin. De grootste, merkonafhankelijke IT-leverancier van de BeNeLux.
Luck AMP Groep

Bij AMP Groep zijn we dol op technologie. Zo dol, dat we u zelfs beloven altijd de laatste technologie toe te passen. Daarom zijn we extra trots op onze samenwerking met Dustin. De grootste, merkonafhankelijke IT-leverancier van de BeNeLux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Met een team van 2300 professionals, verdeeld over vijf landen, zorgt Dustin ervoor dat iedereen, altijd en overal, zorgeloos kan werken.

Thuiswerken, dat zorgt voor uitdagingen

Het nieuwe normaal, waarin we allemaal meer thuiswerken, brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Dustin helpt bedrijven deze uitdagingen het hoofd te bieden met de beste IT-oplossingen. En bij de bezorging van de kostbare hardware die daarvoor nodig is? Daar komt AMP Groep in beeld.

Betrouwbare bezorging in vijf stappen

In vijf stappen zorgen we namelijk voor een veilige bezorging van de hardware en een tevreden klant.

Op mijnafspraak.nl maken klanten van Dustin een afspraak voor de bezorging van hun hardware. Ze kiezen zelf de gewenste dag en tijd. En komt er onverhoopt iets tussen? Het verzetten van de afspraak is net zo eenvoudig. De avond voor de bezorging tonen we op mijnafspraak.nl welke medewerker er langskomt, dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

Een dag voor de afspraakdatum ontvangt de klant rond 21:30 een bericht. Hierin geven we een tijdsvenster van twee uur aan, waarbinnen onze medewerker langskomt. En zodra de medewerker onderweg is naar de klant, sturen we een bericht met de geschatte aankomsttijd. De medewerker kan ook live worden gevolgd op mijnafspraak.nl. Zo hoeft niemand onnodig thuis te blijven wachten.

Bij aankomst controleren we de gegevens van de ontvanger. Dat is belangrijk, want zo helpen we fraude voorkomen.

De klant tekent voor ontvangst en kan direct aan de slag in zijn of haar thuiswerkkantoor.

Na afloop sturen vragen we in een korte enquête of alles naar wens was. Bij eventuele vragen of klachten reageren we direct. En misschien nog wel belangrijker, we reageren persoonlijk. De resultaten van de enquêtes delen we via een maandelijkse rapportage.

Zo ervaart Dustin de samenwerking met AMP Groep

Na een soepele implementatie begin 2022 is de samenwerking in maart van start gegaan. Dustin (voorheen Centralpoint B.V.) koos voor AMP Groep om de logistieke uitdagingen rondom kostbare hardware op een veilige en zeer klantvriendelijke manier op te lossen. Door deze samenwerking is het mogelijk om thuiswerken grootschalig mogelijk te maken zonder de veiligheid van hardware en data in gevaar te brengen. 

Meer over bezorgen van kwetsbare producten

Op bezorgen van kwetsbare producten vindt u meer informatie over hoe we bijvoorbeeld mobiele telefoons veilig bezorgen, hoe we zorgen voor enthousiaste klanten en hoe eenvoudig u met AMP Groep kunt starten. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Email
WhatsApp
LEES OOK

Heeft u vragen over uw bezorging of identificatie?

Stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen

Antwoord binnen 1 werkdag