AMP MAGAZINE

Nieuwe bijzondere overeenkomst met Movida!

"Elkaars kwaliteiten benutten. Dat is het bijzondere van deze overeenkomst.", aldus Koos Verhave, Commercieel Directeur AMP Groep.
AMP Groep

Dat AMP Groep en Movida elkaar versterken, is aan de nieuwe overeenkomst goed te zien. Zo wordt de zorgvuldige bezorging van telecomdiensten vanuit Movida opgeschaald en gaat AMP Groep gebruik maken van Movida’s voertuigvolgsysteem (fleetmanagement). Een win-win dus!

More than telecom

Movida is een partij die zich gespecialiseerd heeft in mobiliteitsvraagstukken op het gebied van telecom en telematica. ‘More than telecom’, zo profileert Movida zich. “Wij zorgen ervoor dat apparaten digitaal zichtbaar worden en dat deze met elkaar kunnen communiceren. Dat noemen we telematica.”, aldus Ed Moné, Directeur Movida. “Ons fleetmanagementsysteem Finder waar AMP Groep mee gaat werken is een voorbeeld van telematica.”

Fleetmanagement ‘Finder’: Een verlengstuk voor planners

“Alle voertuigen van AMP Groep worden voorzien van slimme hardware. Hierdoor worden de voertuigen digitaal zichtbaar en krijgen planners inzicht in de logistieke situatie.”, vertelt Ed Moné. Voor AMP Groep een belangrijk stukje telematica. Meer inzicht betekent een nog zorgvuldigere dienstverleningen en een veiliger wagenpark.

Een tweeledige overeenkomst tussen Movida en AMP Groep. Een bijzondere overeenkomst die tot stand is gekomen tussen twee partijen die geloven in kennis delen en elkaars kwaliteiten volledig benutten. AMP Groep en Movida zijn trots op deze samenwerking.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
AMP MAGAZINE
Scroll naar top