Een nieuwe succesvolle samenwerking! Is Transvaal de apotheek van de toekomst?

Het bezorgen van medicatie is dankbaar werk. Elke dag krijgen onze medewerkers de meest warme en positieve klantreacties.
AMP Groep

Het maakt de nieuwe samenwerking tussen Transvaal Apotheek en AMP Groep extra waardevol. “We leveren voor Transvaal apotheek speciale CBD-olie dagelijks aan een grote groep patiënten door heel Nederland. Het maakt me trots.” vertelt commercieel directeur AMP Groep Koos Verhave.

“De implementatie met Transvaal apotheek is vlekkeloos verlopen, mede door de goede samenwerking en de benodigde investering van AMP Groep”, vertelt Arwin Ramcharan, eigenaar van Transvaal apotheek. Transvaal apotheek bereidt geneesmiddelen specifiek voor de individuele klant, zo ook de CBD-olie. Dit is medicatie dat zorgt voor pijnverlichting en wordt gebruikt als aanvulling of alternatief voor reguliere pijnmedicatie.

De bezorging van medicatie verdient extra zorgvuldigheid. Zo garanderen we dat de medicatie altijd onder de juiste temperatuur bij de patiënt wordt gebracht en zorgen we dat de patiënt kan rekenen op een geduldige en vriendelijke bezorger die de bezorging veilig afhandelt. Om deze processen nog beter te waarborgen heeft AMP Groep het aanbod op het gebied van geconditioneerd transport flink uitgebreid.

We werken graag samen met opdrachtgevers die dezelfde kernwaarden hebben als wij. Kernwaarden als klantvriendelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit. Wij zien Transvaal Apotheek met haar dienstverlening op maat als een organisatie van de toekomst. Ook vandaag brengen onze medewerkers met zorg de medicatie naar de patiënt. Omdat vooral de patiënt deze extra zorgvuldigheid verdient.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
LEES OOK