AMP MAGAZINE

AMP Groep breidt wagenpark voor geconditioneerd transport flink uit

"Er is nu een koelsysteem gebouwd dat zo robuust is dat de kansen op storingen nihil zijn."
Wagen AMP Groep

“We hebben veel geleerd van onze eerste generatie wagens voor geconditioneerd transport. Met die kennis is er nu een koelsysteem gebouwd dat zo robuust is dat de kansen op storingen nihil zijn.”, vertelt onze AMP-collega en wagenparkbeheerder David Oosterom.

“We zijn er nu 100% zeker van zijn dat de medicatie die we vervoeren constant op de juiste temperatuur blijft. Met deze uitbreiding van ons wagenpark hebben wij, en daarmee de klant, nog meer zekerheid.”

Eén van de diensten van AMP Groep is het bezorgen van medicatie. Om deze dienst aan te kunnen bieden moeten we voldoen aan strenge regels. Eén van de voorwaarden is dat de medicatie onder de juiste temperatuur moet worden vervoerd en afgeleverd. Er zijn medicijnen die tussen de 2-8 graden vervoerd moeten worden en medicijnen die een temperatuur tussen de 15 en 25 graden nodig hebben. Een gebalanceerd en uitgebreid aanbod op het gebied van het geconditioneerd bezorgen van medicatie heeft bij AMP Groep de hoogste prioriteit zodat we voor elke opdrachtgever de juiste oplossing hebben.

Op dit moment rijden de wagens voor geconditioneerd transport door heel Nederland. De reactie van de klant, de opdrachtgever en de bezorgers zijn positief. Alleen door feedback te verzamelen en durven door te ontwikkelen kunnen we de standaard zetten op het gebied van bezorgen van medicatie.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
AMP MAGAZINE
Scroll naar top