Informatie over het Coronavirus (COVID19)

Vanwege het Coronavirus (COVID19) heeft AMP Groep diverse maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. Op deze pagina leest u meer informatie hierover. 

Hoe zorgen we voor een veilige afhandeling voor u en onze medewerker?

Vanzelfsprekend zal de medewerker u geen hand geven.

Houd 1,5 meter van afstand van onze medewerker tijdens de afhandeling.

In het geval dat er iets overhandigd moet worden, zal de medewerker u vragen om dat bijvoorbeeld eerst op een tafel te plaatsen

Indien de ruimte voor de afhandeling beperkt is, en er meerdere personen in deze ruimte aanwezig zijn, dan mag de medewerker de afhandeling ‘aan de deur’ verrichten. U kunt ook op elk moment aangeven als dit uw voorkeur heeft.

De tablets/touchpennen en PIN apparaten worden door de medewerkers regelmatig schoongemaakt met een wegwerpschoonmaakdoek.

U kunt alleen betalen per PIN (contactloos).

Langskomen op de afhaallocatie in Houten is op dit moment niet mogelijk. 

Wat doet AMP Groep om te voorkomen dat medewerkers elkaar besmetten?

De maatregelen die door overheidsinstanties worden geadviseerd (waaronder het RIVM) proberen wij zo snel mogelijk op te volgen.

Als medewerkers ziekteverschijnselen vertonen of maar enige twijfel hebben dan verzoeken we hen om thuis te blijven.

Verder worden plaatsen waar relatief veel medewerkers komen dagelijks extra schoongemaakt. Ook wordt bijvoorbeeld thuiswerken gestimuleerd.

Vanzelfsprekend houdt AMP Groep de ontwikkelingen via media dagelijks in de gaten. Met onze opdrachtgevers is er actieve afstemming.

Scroll naar top