Informatie over het Coronavirus (COVID19)

Vanwege het Coronavirus (COVID19) heeft AMP Groep diverse maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. Op deze pagina leest u meer informatie hierover. 

Hoe zorgen we voor een veilige afhandeling voor u en onze medewerker?

– Wij verzoeken u allereerst om alleen een afspraak te maken indien u geen ziekte verschijnselen heeft of in thuis quarantaine zit. 

– Vanzelfsprekend zal de medewerker u geen hand geven.

– Houd 1,5 meter van afstand van onze medewerker tijdens de afhandeling.

– In het geval dat er iets overhandigd moet worden, zal de medewerker u vragen om dat bijvoorbeeld eerst op een tafel te plaatsen

– Indien de ruimte voor de afhandeling beperkt is, en er meerdere personen in deze ruimte aanwezig zijn, dan mag de medewerker de afhandeling ‘aan de deur’ verrichten. U kunt ook op elk moment aangeven als dit uw voorkeur heeft.

– De tablets/touchpennen en PIN apparaten worden door de medewerkers regelmatig schoongemaakt met een wegwerpschoonmaakdoek.

– U kunt alleen betalen per PIN (contactloos).

– Langskomen op de afhaallocatie in Houten is op dit moment niet mogelijk. 

Wat doet AMP Groep om te voorkomen dat medewerkers elkaar besmetten?

– De maatregelen die door overheidsinstanties worden geadviseerd (waaronder het RIVM) proberen wij zo snel mogelijk op te volgen.

– Als medewerkers ziekteverschijnselen vertonen of maar enige twijfel hebben dan verzoeken we hen om thuis te blijven.

– Verder worden plaatsen waar relatief veel medewerkers komen dagelijks extra schoongemaakt. Ook wordt bijvoorbeeld thuiswerken gestimuleerd.

– Vanzelfsprekend houdt AMP Groep de ontwikkelingen via media dagelijks in de gaten. Met onze opdrachtgevers is er actieve afstemming.

Scroll naar top