Eerste identiteitskaart thuisbezorgd in Waalwijk

 20190110 WAALWIJK JST8206

Gemeente Waalwijk bezorgt eerste identiteitskaart thuis aan de deur. Het is een nieuwe service die gemeenten sinds 2016 mogen aanbieden. Door inwoners de keus te geven tussen afhalen of laten bezorgen hoopt de gemeente het aanvraagproces van een reisdocument iets makkelijker te maken. 

"Naast hoge klanttevredenheidscijfers is het voor onze klant gemakkelijk dat het document bezorgd kan worden op een door de klant gekozen locatie. Dit hoeft niet het thuisadres te zijn maar kan bijvoorbeeld ook de werkplek of oppasplek zijn. AMP Groep hanteert een klein tijdvenster zodat de klant niet een halve dag hoeft te wachten op de bezorger.", vertelt Nicole Heijmens Visser, Teammanager Publiekszaken gemeente Waalwijk. 

"AMP Groep hanteert een klein tijdvenster zodat de klant niet een halve dag hoeft te wachten op de bezorger."

Het laten bezorgen van een belangrijk document moet natuurlijk zorgvuldig en deskundig gebeuren. AMP groep is gespecialiseerd in het identificeren van de ontvanger en is expert in gegevensbescherming. Inwoners van Waalwijk kunnen dus gerust kiezen voor de bezorgservice. Een eventueel oud document wordt zelfs aan de deur onklaar gemaakt.

Inwoners van Waalwijk hoeven nog maar één keer naar het gemeentehuis, namelijk alleen voor de aanvraag. Kiest hij of zij dan vervolgens voor bezorging? Dan kunnen ze een vriendelijke AMP bezorger verwachten. 

Nicole Heijmens Visser: "Door het inzetten van AMP Groep bieden we de klanten extra gemak en hoeven ze niet vaker meer naar het stadhuis dan noodzakelijk is. Dit zal bijdragen aan meer tevredenheid over onze dienstverlening."

Heeft u interesse in deze dienst?

Bekijk het nieuwsbericht op de site van gemeente Waalwijk. 

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation