Gemeente Houten geeft 5 voordelen van het gratis bezorgen van reisdocumenten.

“Onze inwoners hebben vaak weinig tijd. Dit snappen we natuurlijk. Daarom bieden we graag  gratis bezorging aan van reisdocumenten."
Houten AMP Groep

Zo kan elke inwoner op elke gewenste tijd en plek haar aangevraagde document in ontvangst nemen. Wel zo vriendelijk.”, vertelt Teamleider Klant Contact van de gemeente Houten Marianne van den Hoven.

ISO: voor kwaliteit en informatiebeveiliging ISO 9001 / ISO27001.
ETSI: voor identificatie en bezorgen PKIO overheid certificaten.

Houten denkt vanuit de burger en breidt regelmatig haar dienstverlening uit. Zo verruimen ze de openingstijden en pionieren ze op het gebied van het gratis bezorgen van reisdocumenten. We gingen met Marianne van den Hoven van de gemeente Houten in gesprek over de voordelen van deze service.

1. Minder aanvragen aan de balie betekent een meer gastvrije entree

“Onze receptionist heeft minder aanvragen van reisdocumenten te verwerken. Zij kan zich dus focussen op het ontvangen van gasten. Zo krijgt de entree een extra gastvrije uitstraling. Dat is echt een voordeel.”

2. Tijd voor focus op identiteitsfraude, woonfraude e.a.

“We hoeven minder tijd te besteden aan het verwerken van reisdocument-aanvragen. Dit betekent dat we ons kunnen focussen op andere thema’s zoals identiteitsfraude.”

3. De burger waardeert de keus!

“Met de optie tot gratis bezorging van reisdocumenten kunnen we de inwoners van Houten optimaal bedienen. Veel burgers kunnen doordeweeks niet naar het gemeentehuis komen door school, studie of bijvoorbeeld werk. Het verruimen van onze openingstijden en het gratis bezorgen van reisdocumenten sluit aan bij onze filosofie van een compleet servicepakket.”

4. Duurzaam en innovatief.

“Houten werd vorig jaar fietsstad van het jaar. Duurzaamheid is een belangrijk thema in Houten. Dat een groot deel van de bezorgingen elektrisch wordt afgehandeld door AMP Groep is daarom positief. Wellicht kunnen we in de toekomst op de fiets bezorgen?”

5. Veilig en vertrouwd gevoel

“Het bezorgen van paspoorten, identiteitsbewijzen, rijbewijzen, het controleren van identiteit aan de deur of op afstand. Het verruimen van de dienstverlening geeft de burger een vertrouwd en veilig gevoel.”

Steeds meer gemeentes gaan over tot het gratis bezorgen van reisdocumenten. AMP Groep is trots als een opdrachtgever kiest voor onze dienstverlening. Het bezorgen van reisdocumenten is één van onze expertises. Samen met onze opdrachtgevers kunnen wij de kwaliteit van deze diensten op het allerhoogste niveau houden.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
LEES OOK
Scroll naar top