Elektronica

Bezorging consumenten elektronica

Persoonlijk, betrouwbaar en altijd volgens afspraak.
Link naar het verhaal van een klant bij T-Mobile

Premium bezorging van elektronica

We ontzorgen telecombedrijven, hardware leveranciers en reparateurs met het zorgvuldig bezorgen van fraudegevoelige en kwetsbare producten, zoals laptops en mobiele telefoons aan consumenten: volledig aangepast op uw wensen en business rules!

Hoe wij te werk gaan

01

Afspraak maken en wijzigen

De klant kiest zelf waar, wanneer én op welk moment de bezorger langskomt. Komt de afspraak toch niet uit? Wijzigen kan tot 21:00 uur in de avond vóór de dag van levering en is net zo eenvoudig als het maken van een afspraak!

Zelf vooraf datum selecteren voor bezorging van medicijnen door AMP Groep.

02

Tijdvak van 2 uur

Om 22:00 uur op de avond vóór levering ontvangt de klant via e-mail een tijdvak van 2 uur waarin we langskomen. Daarnaast kan de klant ervoor kiezen om een reminder per sms te ontvangen om 08:00 uur op de dag van levering.

Tijdvak van twee uur waarin de bezorger van AMP Groep langskomt.

03

Vooraf kennismaken

Op mijnafspraak.nl ziet de klant wie er langskomt. De pasfoto van onze medewerker is vanaf 08:00 uur zichtbaar en met de unieke code kan de klant eenvoudig zelf aan de deur controleren of de medewerker is wie hij/zij zegt. Zo weet de klant zeker dat het goed zit.

Unieke code om de bezorger van AMP Groep te verifiëren is beschikbaar op mijnafspraak.nl

04

Aankomsttijd live volgen

Zodra de medewerker onderweg is, sturen we de klant een e-mail met de geschatte aankomsttijd. Op mijnafspraak.nl kan de aankomsttijd zelfs live gevolgd worden: onze aftelklok is tot op de minuut nauwkeurig!

Track & trace van live locatie om te zien hoelang het nog duurt voor de bezorger van AMP Groep aanbelt.

05

Uitleg over de bezorging

Op mijnafspraak.nl staat een instructiefilm (met voice-over en ondertiteling) waarin we stap voor stap uitleggen hoe de bezorging in zijn werk gaat. Zo zorgen we ervoor dat de klant niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid is.

Video met uitleg over de bezorging van medicijnen door AMP Groep.

06

Alles naar wens?

Na de bezorging sturen we een korte enquête waarin we vragen of alles naar wens was. We lezen élke reactie en reageren altijd persoonlijk. Zo kunnen we onze service continu blijven verbeteren. Nieuwsgierig? U kunt het resultaat dagelijks inzien!

Mogelijkheid om feedback te geven na de bezorging van de medicijnen.

De voordelen van onze werkwijze

Felblauw rechthoekig icoon van een abstract paspoort om identificatiediensten te verduidelijken.
Digitale controle ID-bewijs

We gebruiken speciale tablets waarmee medewerkers de echtheid van identiteitsbewijzen controleren. Deze technologie wordt ook gebruikt door diverse Nederlandse en internationale overheidsinstanties.

Blauw icoon van een tablet en een smartphone
Digitaal ondertekenen

Een digitaal formulier of contract laten ondertekenen aan de deur is geen enkel probleem. Zo wordt de gegevenscontrole volledig afgestemd op uw business rules en voeren we bij wijzigingen zelfs realtime controles uit in uw backoffice.

Aan de juiste persoon

Onze medewerkers zijn uitvoerig getraind in het analyseren van het gedrag van de klant (tactische profilering) en het controleren van fysieke kenmerken (technische profilering) om look-alike fraude te voorkomen. 

Icoon van een blauw vinkje
Strenge wet- en regelgeving

Mede door onze certificering op het gebied van privacybescherming (ISO 27001 en ETSI) voldoen we aan alle verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Icoon van een abstract blauw huisje
Betalen aan de deur

Laat uw klanten eenvoudig aan de deur betalen, gewoon met PIN. Zodra de betaling voltooid is ontvangt u een digitaal betaalbewijs: veilig, gemakkelijk en betrouwbaar. 

Vermissing en beschadiging

Vermissingen en beschadigingen komen bij ons gelukkig maar zelden voor. Gebeurt het toch een keer? Dan gaan we altijd op zoek naar een oplossing die voor alle partijen werkt. 

Kostbare hardware, veilig bezorgd

Bij AMP Groep zijn we dol op technologie. Zo dol, dat we u zelfs beloven altijd de laatste technologie toe te passen. Daarom zijn we extra trots op onze samenwerking met Dustin. De grootste, merkonafhankelijke IT-leverancier van de BeNeLux.
Bij AMP Groep zijn we dol op technologie. Zo dol, dat we u zelfs beloven altijd de laatste technologie toe te passen. Daarom zijn we extra trots op onze samenwerking met Dustin. De grootste, merkonafhankelijke IT-leverancier van de BeNeLux.
 
 
 
een werknemer die geconcentreerd naar zijn beeldscherm aan het kijken is, dient als link naar een artikel over kostbare hardware

Onze 6 beloftes

Van het planten van bomen tot het zelf ontwikkelen van de nieuwste koeloplossingen. Bij AMP Groep werkt iedereen, elke dag, met deze zes beloftes in het achterhoofd aan nog betere service.

Een open gevouwen doos waar een hartje boven zweeft, dient als link naar de belofte van AMP Groep over zorgvuldige omgang met producten en documenten

We gaan zorgvuldig met producten en documenten om

Door verschillende certificeringen waaronder ISO9001 en GDP is zorgvuldigheid gegarandeerd

Een schild met een vinkje in het midden, dient als link naar informatie over de veiligheid van de identificatiediensten van AMP Groep

Persoonsgegevens in veilige handen

Onze ISO 27001 en ETSI certificeringen dragen bij aan optimale bescherming van vertrouwelijke gegevens

Een icoon van geen grote nummer 9, dient als link naar informatie over de klantvriendelijkheid van AMP Groep

We zorgen voor enthousiaste klanten

We scoren een 9 op onze dienstverlening op basis van meer dan 2 miljoen reacties

Een gloeiend lampje, dient als link naar informatie over de innovaties binnen AMP Groep

Altijd de laatste technologie

Van live temperatuur monitoring tot echtheidscontrolesoftware, we gebruiken het allemaal

Icoon van twee groene blaadjes, dient als link om naar een pagina om het duurzame karakter van AMP Groep te verduidelijken.

We ondernemen groen

We werken hard om in 2030 100% emissieloos te bezorgen met vrachtwagens én bestelauto's

Icoon van 3 naast elkaar staande figuren, dient als link naar informatie over het maatschappelijk verantwoorde karakter van AMP Groep

Oog voor de maatschappij

We steunen instanties zoals Villa Pardoes via sponsoring én door zelf de mouwen op te stropen

AMP Groep werkt volgens de richtlijnen van deze certificeringen

BSI, ISO 9001, kwaliteit CERTIFIED
BSI, ISO/IEC 27001, informatiebeveiliging, CERTIFIED
GDP, SGS
BSI, ETSI EN 319 411-1, Public Key, Certificates, CERTIFIED
BSI, ETSI EN 319 411-2 , Qualified Certificates, CERTIFIED
GDP, SGS

Goed om te weten

Zorgvuldigheid en continuïteit staan centraal in onze processen. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere fysieke locaties. En ook onze systemen en servers zijn dubbel uitgevoerd.

Lees wat onze klanten zeggen

Logo Odido

Voeg je koptekst hier toe

Het prettige aan de samenwerking met AMP Groep is dat er een intensieve relatie is ontstaan gericht op het continu verbeteren van de dienstverlening.

logo van Ben

Voeg je koptekst hier toe

“AMP groep is al jaren lang een fijne partner van Ben. Dankzij de AMP Groep weet ik zeker dat mijn telefoons en abonnementen altijd ...

logo van Dustin

Voeg je koptekst hier toe

Dustin (voorheen Centralpoint B.V.) koos voor AMP Groep om de logistieke uitdagingen rondom kostbare hardware op een veilige en zeer klantvriendelijke manier op te ...
Vorige klant Vorige klant
Volgende klant Volgende klant

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?