Zes beloftes over wat u mag verwachten van onze zorgvuldigheid

 

We zijn vriendelijk voor uw klant

We zijn vriendelijk voor uw klant

We zijn trots op onze betrokken medewerkers! Zij zorgen ervoor dat meer dan 500.000 klanten AMP Groep met gemiddeld een 9.0 en een Net Promotor Score van 65 beoordelen. 

Wilt u zelf onderzoeken dat klantvriendelijkheid bij AMP Groep geen loze kreet is? Kijk dan gerust eens op Trustpilot of Google wat klanten over ons schrijven.

 

We zijn streng als het moet

We zijn streng als het moet

Bij AMP Groep zijn we zijn streng als moet. De combinatie van geldende wet- en regelgeving en de instructies van onze opdrachtgevers bepalen namelijk het handelen van onze medewerkers. We besteden daarom veel aandacht aan het opleiden en begeleiden van onze medewerkers. 

Ook hechten we veel waarde aan officiële certificeringen. Zo hebben we twee certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001 en ETSI. Daarnaast is AMP Groep voor bezorging van medicijnen GDP-gecertificeerd. 

 

 

We werken intensief samen

We werken intensief samen

Onze Account Managers werken intensief met u samen. Zij waken ervoor dat we al onze beloftes aan u waarmaken. Zij informeren u verder onder andere over marktontwikkelingen en delen ideeën met u over procesverbeteringen.

Samenwerken is niet alleen leuker, het leidt ook tot betere resultaten. We zijn er trots op dat we voor al onze opdrachtgevers talloze verbeteringen hebben gerealiseerd. En we raken helemaal enthousiast als hogere klantvriendelijkheid en conversie samengaan met minder fraude en lagere kosten!

 

We houden van technologie

We houden van technologie

We volgen diverse technologische ontwikkelingen op de voet. Met regelmaat zien we hierin toepassingsmogelijkheden en omdat we vrijwel alles in eigen beheer ontwikkelen, kunnen we snel overgaan tot ontwikkeling.

Zo hebben we er voor gezorgd dat onze opdrachtgevers als eerste in Nederland konden gaan werken met digitaal wijzigbare contracten aan de deur door middel van een digitale biometrische handtekening. Ook zijn we als eerste gestart met het digitaal controleren op echtheid van ID-bewijzen 'aan de deur'. 

 

We zijn sociaal betrokken

We zijn sociaal betrokken

AMP Groep steunt de Nationale Ouderendag. Zo verzorgen we elk jaar met medewerkers een uitje voor bewoners van verzorgingstehuis de Looborch naar bijvoorbeeld de dierentuin

En "Ja graag!", is wat onze medewerkers zo nu en dan tegen ouderen zeggen als ze worden uitgenodigd voor een kop koffie. Daar is vanzelfsprekend niet elke dag tijd voor, maar we doen ons best.

 

We ondernemen groen

We ondernemen groen

AMP Groep beseft dat het een ecologische voetdruk achterlaat op deze wereld. Om deze zo klein mogelijk te maken, hebben we een duidelijk doel gesteld: in 2025 werkt AMP Groep 100% CO2-neutraal door onder andere gebruik te maken van elektrische auto's. 

Maar we zitten nu niet stil. Door actief bezig te zijn met het rijgedrag is ons brandstofverbruik gedaald naar ongeveer 1 op 16. Goed om te weten is we lid zijn van het Fira platform (verificatiebureau van MVO informatie). 

AMP folder

Benieuwd wat onze zorgvuldigheid
voor u kan betekenen?

navigation